Αρχική Ελληνικά Προϊόντα Η 3η Παγκρήτια Έκθεση “Κρήτη: Η Μεγάλη Συνάντηση”

Η 3η Παγκρήτια Έκθεση “Κρήτη: Η Μεγάλη Συνάντηση”

0
Διαφήμιση

Τις πύλες της στο κοινό ανοίγει τις πύλες την Παρασκευή 1 Μαΐου στο στάδιο Ειρήνης & Φιλίας, η 3η Παγκρήτια Έκθεση “ΚΡΗΤΗ: Η Μεγάλη Συνάντηση” η οποία θα διαρκέσει έως και τη Δευτέρα 4 Μαΐου.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιήσει ο υπουργός Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας & Τουρισμού, Γιώργος Σταθάκης μαζί με τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη.

Στην έκθεση το παρόν θα δώσουν επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται και στους τρεις τομείς της παραγωγικής διαδικασίας: μονάδες παραγωγής και μεταποίησης αγροτικών και κτηνοτροφικών προϊόντων, συνεταιριστικές οργανώσεις, εταιρείες υπηρεσιών, αλλά και εταιρείες που ασχολούνται με τη βιομηχανική παραγωγή. Η έκθεση, όπως τονίζεται, απευθύνεται στο κοινό αλλά και τους επαγγελματίες που ενδιαφέρονται σε επίπεδο χονδρικής να συνάψουν εμπορικές συμφωνίες.

Ξεχωριστή παρουσία έχουν Δήμοι της Κρήτης, οι οποίοι θα παρουσιάσουν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής τους. Στην έκθεση, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν στα εκθεσιακά περίπτερα, να δουν, να απολαύσουν και να προμηθευτούν, όπως αναφέρεται, αγνά Κρητικά προϊόντα, αλλά και να παρακολουθήσουν ένα πλήθος μουσικών, χορευτικών, πολιτιστικών και ενημερωτικών εκδηλώσεων, που αναδεικνύουν την κουλτούρα της Κρήτης σε όλους τους τομείς.

Ιδιαίτερη εκδήλωση ετοιμάζουν οι διοργανωτές για την Πρωτομαγιά, στο ύφος της ημέρας και καλούν τους κατοίκους της Αττικής να συνδυάσουν την έξοδο τους με την επίσκεψη τους στους χώρους της έκθεσης και να απολαύσουν τις εκδηλώσεις, που θα κινούνται σε εορταστικούς ρυθμούς.

Διαφήμιση