Αρχική Ειδήσεις ΕΟΤ: Χρηματοδοτεί δράσεις προβολής των Πασχαλινών εθίμων

ΕΟΤ: Χρηματοδοτεί δράσεις προβολής των Πασχαλινών εθίμων

0
Διαφήμιση

Δράσεις προβολής της Αστυπάλαιας, της Κρήτης και της Κέρκυρας χρηματοδοτεί ο ΕΟΤ.

Έτσι, ο ΕΟΤ θα καλύψει οικονομικά την την προμήθεια αεροπορικού εισιτηρίου Βιέννη – Αθήνα – Αστυπάλαια – Αθήνα – Βιέννη, προκειμένου ο δημοσιογράφος κος DrRobertQuitta να μεταβεί στην Αστυπάλαια από 10 έως 17 Απριλίου, με σκοπό την δημοσίευση δισέλιδου άρθρου για το νησί και τα Πασχαλινά έθιμα στην έγκριτη και δημοφιλή εφημερίδα «DiePresse».

Επίσης, αποφασίσθηκε το γραφείο ΕΟΤ Γαλλίας να καλύψει οικονομικά την δαπάνη φόρων για 45 αεροπορικά εισιτήρια τουριστικών πρακτόρων του T.O. ThomasCook/JetTours, που θα πραγματοποιήσουν ταξίδι εξοικείωσης στην Κρήτη, μεταξύ 19 και 22 Μαΐου στο πλαίσιο της στρατηγικής ανάπτυξης και προώθησης του εν λόγω τουριστικού προορισμού στη Γαλλία.

Το λογότυπο του Ε.Ο.Τ. θα βρίσκεται τόσο στην πρόσκληση, όσο και σε κάθε έκδοση που θα αφορά στο προαναφερθέν famtrip.Τέλος, ο ΕΟΤ θα συμμετέχει οικονομικά στη διοργάνωση του 5ου Διεθνούς Σχολικού Τουρνουά Κρίκετ, το οποίο θα διεξαχθεί στην Κέρκυρα από 20 έως 25 Απριλίου καλύπτοντας τη φιλοξενίας πέντε αθλητικών δημοσιογράφων από την Αγγλία έναντι αντισταθμιστικών οφελών.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροHELMEPA: Πάρτε μέρος στην Ευρωπαϊκή Ημέρα Καθαρισμού
Επόμενο άρθροΠεριμένουμε 25 εκατ. τουρίστες έως το τέλος του 2015

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ