Αρχική Ειδήσεις ΕΛΤΑ / ΚΕΔΕ: Ημερίδα για την οικονομική ανάπτυξη και κοινωνική αλληλεγγύη

ΕΛΤΑ / ΚΕΔΕ: Ημερίδα για την οικονομική ανάπτυξη και κοινωνική αλληλεγγύη

0
Διαφήμιση

Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία και η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας, εγκαινιάζουν σειρά δράσεων κοινωνικού – αναπτυξιακού χαρακτήρα και διοργανώνουν από κοινού ημερίδα για την Κοινωνική Οικονομία, με τίτλο: «ΕΛΤΑ / ΚΕΔΕ: Συν-Επιχειρούμε Κοινωνικά για Οικονομική Ανάπτυξη και Κοινωνική Αλληλεγγύη»

Η ημερίδα θα δώσει την ευκαιρία στις Κοινωνικές Επιχειρήσεις να προβάλλουν το έργο τους, ενώ παράλληλα έχει στόχο να ενημερώσει και να κινητοποιήσει κάθε εμπλεκόμενο φορέα και δημότη/πολίτη για το σύνολο των επίκαιρων οικονομικών, επιχειρηματικών, παραγωγικών και κοινωνικών δραστηριοτήτων των φορέων της Κοινωνικής Οικονομίας και των πλεονεκτημάτων τους για το σύνολο της κοινωνίας.

Θα παρουσιαστούν καλές πρακτικές από τον Ελληνικό και Ευρωπαϊκό χώρο, ενώ καθηγητές Πανεπιστημίων και εμπλεκόμενοι φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, θα αναλύσουν σε βάθος τις προοπτικές της Κοινωνικής Οικονομίας και τις δυνατότητες που αυτή προσφέρει για οικονομική ανάπτυξη και κοινωνική αλληλεγγύη.

Στις εργασίες της ημερίδας θα παρουσιαστεί η συνέργια ΕΛΤΑ-ΚΕΔΕ, η οποία θα προσφέρει σε επιχειρήσεις Κοινωνικής Οικονομίας τη δυνατότητα ενός νέου τομέα εφαρμογής δράσεων για την ανάπτυξη. Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 30/04/2015 και από ώρα 09:00 πμ. στο Μουσείο Μπενάκη, Πειραιώς 138.

Διαφήμιση