Αρχική Ειδήσεις Διαγωνισμός «γαλάζιας» φωτογραφίας από ΕΒΕΠ και Δήμο Πειραιά

Διαγωνισμός «γαλάζιας» φωτογραφίας από ΕΒΕΠ και Δήμο Πειραιά

0
Διαφήμιση

Με διαγωνισμό για την καλύτερη «γαλάζια» φωτογραφία και σειρά άλλων εκδηλώσεων μετέχει στην Ευρωπαϊκή Ημέρα Θάλασσας το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιώς (ΕΒΕΠ).

Ειδικότερα με τη συμμετοχή και του Δήμου Πειραιά διοργανώνεται στις 28-31 Μαΐου η «Ευρωπαϊκή Ημέρα Θάλασσας – Πειραιάς 2015» και μεταξύ των εκδηλώσεων ξεχωρίζει ο διαγωνισμός βράβευσης της καλύτερης «γαλάζιας» φωτογραφίας, το θέμα της οποίας έχει ως εξής : «Πειραιάς – Θάλασσα – Λιμάνι. Ιστορία και εξέλιξη».

Στο διαγωνισμό, μπορούν να λάβουν μέρος επιχειρήσεις του Πειραιά, οργανώσεις εργοδοτών και εργαζομένων, μαθητές, σπουδαστές και φοιτητές με καταληκτική ημερομηνία υποβολής την Τρίτη 26 Μαΐου 2015 ενώ υπάρχει και χρηματικό έπαθλο (1o Βραβείο: 500 ευρώ 2ο Βραβείο: 300 ευρώ 3o Βραβείο: 200 ευρώ).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν ταχυδρομικά τις φωτογραφίες τους (μέχρι 10 έκαστος διαγωνιζόμενος), σε διαστάσεις μέχρι Α4, μαζί με τη συμπληρωμένη δήλωση συμμετοχής, στο τμήμα δημοσίων σχέσεων του ΕΒΕΠ (Διεύθυνση Λουδοβίκου 1, Πλ. Οδησσού, Τ.Κ. 18531 Πειραιάς, 2ος όροφος, τηλ. 210 4170529).

Οι νικητές θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά και η βράβευσή τους θα πραγματοποιηθεί σε ειδική εκδήλωση, το Σάββατο 30 Μαΐου 2015, στην «Επιχειρηματική Λέσχη» του ΕΒΕΠ ενώ οι φωτογραφίες θα εκτεθούν στο χώρο του Επιμελητηρίου.

Διαφήμιση