Αρχική Έξυπνα & Οικονομικά 4 απίστευτες λύσεις για τα τσόφλια των αυγών

4 απίστευτες λύσεις για τα τσόφλια των αυγών

0
Διαφήμιση

Τα αυγά τις τελευταίες ημέρες είχαν την τιμητική τους. Βρίσκονταν πάνω σε κάθε πασχαλινό τραπέζι και φυσικά ο μαραθώνιος του τσουγκρίσματος ήταν μεγάλος. Άλλοι νίκησαν και άλλοι περιμένουν σε μία καλύτερη τύχη του χρόνου. Όποιο όμως και αν ήταν το αποτέλεσμα, το σίγουρο είναι ότι τα αυγά έσπασαν και τα τσόφλια μπορούν να σας φανούν ιδιαίτερα χρήσιμα.

Δείτε, λοιπόν, 4 ξεχωριστές χρήσεις τους και αναθεωρήστε όλα όσα γνωρίζατε μέχρι τώρα:

Γλάστρα: Και όμως ένα τσόφλι μπορεί να μετατραπεί σε χρόνο άμεσο σε μικρό γλαστράκι και μέσα του να φυτέψετε σπόρους. Είναι μία πολύ έξυπνη ιδέα για το παράθυρο της κουζίνας ή για τη βεράντα του σπιτιού σας.

Λίπασμα: Ρίξτε τα τσόφλια από τα αυγά σας στο χώμα των φυτών σας και αφήστε τα να μεγαλουργήσουν. Όσο πιο μικρά είναι το κομματάκια, τόσο το καλύτερο.

Φυτική κρέμα για τους ερεθισμούς: Διαλύστε τα σε ένα μπολ μαζί με ξύδι και τοποθετήστε τα σε κάποιο ερεθισμένο σημείο του σώματός σας. Η δράση του μέσα στο μπουκάλι μπορεί να διαρκέσει ως και δύο ημέρες.

Οικολογικό απορρυπαντικό: Ρίξτε μέσα σε λίγο νερό με σαπουνάδα μερικά κελύφη αυγών και καθαρίστε τα αντικείμενα του σπιτιού σας. Τα βάζα και οι κατσαρόλες σας θα λάμψουν σε χρόνο άμεσο.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΕυρωπαϊκή Καμπάνια ‘Ex-Smokers are Unstoppable’
Επόμενο άρθροΑπαγορεύτηκε η τοποθέτηση ξαπλώστρας και τραπεζιού πάνω στο κύμα