Αρχική Τεχνολογία Το φθηνότερο 4G Smartphone της αγοράς αποκλειστικά στο ΓΕΡΜΑΝΟ

Το φθηνότερο 4G Smartphone της αγοράς αποκλειστικά στο ΓΕΡΜΑΝΟ

0
Διαφήμιση

Το νέο ZTE Blade Α450, το φθηνότερο 4G Smartphone της αγοράς με οθόνη 5’’, φέρνει στους πελάτες του αποκλειστικά ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ, ο Νο1 Προορισμός για Smartphones1, μόνο με 129€2.. Μια συσκευή με μοντέρνο σχεδιασμό και προηγμένα χαρακτηριστικά, ιδανική για να διευκολύνει την καθημερινότητά μας, από την διασκέδαση μέχρι την εργασία. Το ZTE Blade Α450 έχει ισχυρό τετραπύρηνο επεξεργαστή 1,3GHz για εντυπωσιακές επιδόσεις και ταχύτατο multitasking, χωρίς διακοπές. Η συσκευή διαθέτει, επίσης, λειτουργικό Android 4.4.4. KitKat, κάμερα 5MP, μνήμη 8GB, ραδιόφωνο, αλλά και μπαταρία μεγάλης διάρκειας.

Με το ZTE Blade Α450 ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ εμπλουτίζει με μια ακόμα πρωτοποριακή συσκευή τη μεγαλύτερη 4G γκάμα Smartphones που διαθέτει στην ελληνική αγορά, ενισχύοντας παράλληλα τις αποκλειστικότητες σε συνεργασία με κορυφαίους κατασκευαστές.

Έτσι μπορούν οι πελάτες του να απολαμβάνουν απίστευτα γρήγορο σερφάρισμα στο internet με το 4G δίκτυο της COSMOTE, το Νο1 δίκτυο σε πληθυσμιακή κάλυψη, διαθέσιμο στο 70% του πληθυσμού της χώρας. Το ZTE Blade Α450 διατίθεται σε μαύρο ή λευκό, στα 129€ ή δωρεάν3 με σύνδεση στα προγράμματα COSMOTE PLUS στο δίκτυο καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ.

Διαφήμιση