Αρχική Ειδήσεις Τα Hellenic Duty Free Shops επιλέγουν την LG

Τα Hellenic Duty Free Shops επιλέγουν την LG

0
Διαφήμιση

Η LG Electronics (LG) ολοκλήρωσε με επιτυχία συνεργασία με τα “Hellenic Duty Free Shops”, για την προμήθεια και την εγκατάσταση ολοκληρωμένων λύσεων digital signage για την ψηφιακή σήμανση του καταστήματός τους στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος» στην περιοχή ‘Extra Schengen’.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας με ένα από τα μεγαλύτερα καταστήματα της αλυσίδας πανελληνίως, εγκαταστάθηκαν video walls με οθόνες της σειράς LG LV35A, digital signage οθόνες και τηλεοράσεις LG WL30MS, LS35A, LY330C και digital signage Media Players, καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες δυναμικής ψηφιακής προβολής και άμεσης επικοινωνίας ενημερωτικού και διαφημιστικού περιεχομένου του καταστήματος Hellenic Duty Free Shops του ΔΑΑ.

Τα καταστήματα “Hellenic Duty Free Shops” που δραστηριοποιoύνται στον κλάδο του ταξιδιωτικού λιανεμπορίου, διαθέτουν ένα εκτεταμένο δίκτυο καταστημάτων, ενώ είναι νέα και πλήρως ανακαινισμένα σύμφωνα με τις διεθνείς τάσεις του ταξιδιωτικού εμπορίου. Σκοπός των “Hellenic Duty Free Shops” είναι να παρέχουν στους ταξιδιώτες υπηρεσίες υψηλής ποιότητας διεθνών προδιαγραφών.

Τα προηγμένα χαρακτηριστικά των επαγγελματικών προϊόντων digital signage της LG, η αξιοπιστία και η αποδεδειγμένη τεχνογνωσία της εταιρείας, που απορρέουν από την ολοκλήρωση επιτυχημένων συνεργασιών σε παγκόσμια κλίμακα, κατέστησαν την LG τον ιδανικό συνεργάτη για τη διεκπεραίωση του πιο σημαντικού project της εταιρείας, τη ψηφιακή σήμανση των χώρων του καταστήματός της στο ΔΑΑ.

Συγκεκριμένα, η ολοκληρωμένη λύση που επιλέχθηκε για το κατάστημα “Hellenic Duty Free Shop” του αεροδρομίου «Ελ. Βενιζέλος» περιλαμβάνει οθόνες LG LV35A 55’’ για τη δημιουργία Video Wall σε διάταξη 2×2, επαγγελματικές οθόνες LED της σειράς LG WL30MS και LS35A 55’’, 42’’ και 32’’ με ενσωματωμένο media player, επαγγελματικές τηλεοράσεις LG LY330C 28’’, καθώς και digital signage Media Players.

Οι επαγγελματικές οθόνες της σειράς LV35A, αποτελούν την ιδανική επιλογή για εφαρμογές Video Wall μεγάλων διαστάσεων, για πραγματικά εντυπωσιακές προβολές διαφημιστικού ή ενημερωτικού περιεχομένου με πεντακάθαρη εικόνα ακόμα και σε συνθήκες έντονου φωτισμού. Το εξαιρετικά λεπτό πλαίσιο (bezel) πάχους 3,5 mm, προσφέρει σχεδόν ενιαία επιφάνεια προβολής, ενώ οι οθόνες διαθέτουν μικρό πάχος και προηγμένες λειτουργίες.

Με πάνελ IPS LED Full HD (1920×1080), οι οθόνες LV35A συνοδεύονται από ειδικό λογισμικό εφαρμογών Video Wall και SuperSign C, για μεγάλη ευελιξία, τόσο στην αρχική διαμόρφωση, όσο και στην καθημερινή διαχείριση, ενώ έχουν δυνατότητα προβολής περιεχομένου σε μορφή “portrait” ή “landscape”. Ταυτόχρονα οι επαγγελματικές οθόνες LG LV35A παρουσιάζουν αυξημένη αντοχή σε θερμοκρασία/υγρασία περιβάλλοντος και ειδική επίστρωση anti-glare που μειώνει τις αντανακλάσεις και προστατεύει από γδαρσίματα.

Οι επαγγελματικές οθόνες της LG LS35A και WL30MS, αλλά και οι επαγγελματικές τηλεοράσεις LG LY330C που χρησιμοποιήθηκαν, διακρίνονται για την εξαιρετική ποιότητα εικόνας που προσφέρουν και τα προηγμένα χαρακτηριστικά τους, που επιτρέπουν εύκολη και αποτελεσματική διαχείριση μέσω μίας πληθώρας λειτουργιών, ενώ είναι ενεργειακά αποδοτικές, συμβάλλοντας στην εξοικονόμηση ενέργειας και στη μείωση του λειτουργικού κόστους. Τέλος, τα Digital Signage Media Players LG MP500 και LG MP700 συνδέονται εύκολα με τις οθόνες και διαθέτουν βελτιστοποιημένο λογισμικό για την αποτελεσματική διαχείριση δικτύου digital signage.

Διαφήμιση