Αρχική Ειδήσεις Στα καταστήματα Vodafone τα νέα 4G+ Smartphones

Στα καταστήματα Vodafone τα νέα 4G+ Smartphones

0
Διαφήμιση

Από τις 20 Μαρτίου και σε επιλεγμένα καταστήματα Vodafone, οι καταναλωτές θα έχουν τη δυνατότητα να δουν και να δοκιμάσουν από κοντά τα νέα Samsung Galaxy S6 & Galaxy S6 edge, ώστε να τα προπαραγγείλουν μέσα από την αλυσίδα καταστημάτων της Vodafone ή το Vodafone eShop.

Επιπλέον, η Ομάδα Internet της Vodafone πιστοποιημένη από την Samsung ως Samsung Galaxy S6 professionals, θα βρίσκονται εκεί για να δείξουν στο κοινό τις δυνατότητες των συσκευών με την ανώτατη τεχνολογία αλλά και το εκπληκτικό design τους που θα εντυπωσιάσει.

Φυσικά οι πρωτοποριακές δυνατότητες των Samsung Galaxy S6 & Galaxy S6 edge θα μπορούν να συνδυαστούν με τη μοναδική εμπειρία mobile internet υψηλής ποιότητας, μέσα από το γρήγορο και αξιόπιστο 4G+ δίκτυο της Vodafone.

Τα νέα Samsung Galaxy S6 & Galaxy S6 edge θα είναι διαθέσιμα στην προτεινόμενη τιμή που ξεκινάει από τα 769€ και 899€ αντίστοιχα, χωρίς συμβόλαιο ή φθηνότερα με σύνδεση σε προγράμματα συμβολαίου Vodafone Red, στα καταστήματα Vodafone και το Vodafone eShop.

Οι πελάτες που θα τα προπαραγγείλουν μέσα από το Vodafone eShop, ξεκινώντας από τις 20 Μαρτίου, θα πάρουν δώρο έναν ασύρματο φορτιστή Samsung, αξίας 49,90€.

Διαφήμιση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here