Αρχική Ειδήσεις HAPCO / EFAPCO: Think FORUM στην Αθήνα

HAPCO / EFAPCO: Think FORUM στην Αθήνα

0
Διαφήμιση

Τις προοπτικές του συνεδριακού τουρισμού στον ελληνικό χώρο θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν οι σύνεδροι την Πέμπτη 12 και την Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015 στη διήμερη εκδήλωση «HAPCO / EFAPCO Think FORUM».

Η συνάντηση αυτή αποτελεί σημείο συνάντησης όλων των επαγγελματιών από το χώρο των συνεδρίων και εκδηλώσεων σε ευρωπαϊκό επίπεδο και διοργανώνεται από το Σύνδεσμο Ελλήνων Επαγγελματιών Οργανωτών Συνεδρίων – HAPCO.

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης θα πραγματοποιηθεί και η επετειακή Γενική Συνέλευση μελών της EFAPCO (European Federation of the Associations of Professional Congress Organisers), που επιστρέφει και πάλι στην Αθήνα έπειτα από 10 χρόνια.

Η εκδήλωση, που έχει χαρακτήρα διαδραστικής επικοινωνίας, απευθύνεται σε όλους τους επαγγελματίες της συνεδριακής αγοράς, εκπροσώπους τουριστικών φορέων, ακαδημαϊκούς και φοιτητές στο χώρο του τουρισμού, όπως βεβαίως και εκπροσώπους της πολιτικής ηγεσίας, που εμπλέκονται άλλοτε έμμεσα και άλλοτε άμεσα με την προσέλκυση και διοργάνωση συνεδρίων / εκδηλώσεων.

Στοχεύει να αποτυπώσει τα προβλήματα της ελληνικού συνεδριακού τουρισμού, να αναζητήσεις λύσεις που θα κατευθύνουν τη χώρα προς την ανάπτυξη με την συμβολή όλων των φορέων. Για την επίτευξη του σκοπού αυτού θεωρείται απαραίτητη η αρωγή του κρατικού φορέα και η συσπείρωση όλων των επαγγελματιών του χώρου. Μόνο έτσι θα μπορέσει η Ελλάδα να καταταχθεί στις πρώτες θέσεις των δημοφιλέστερων συνεδριακά χωρών.

Κύριοι ομιλητές είναι επαγγελματίες του συνεδριακού τουρισμού από την ελληνική αγορά, εκπρόσωποι της πολιτικής ηγεσίας, επαγγελματίες διοργάνωσης συνεδρίων από το εξωτερικό, εξέχουσες, όπως επίσης και εκπρόσωποι φορέων που εμπλέκονται με διοργανώσεις επιστημονικών εκδηλώσεων σε διάφορους τομείς.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει ενότητες και Workshops, τα θέματα των οποίων έχουν προκύψει από τις τελευταίες εξελίξεις στην παγκόσμια αγορά MICE (Meetings – Incentives – Congresses – Events).

Το πρόγραμμα επισυνάπτεται

Διαφήμιση