Αρχική Ειδήσεις H LG χορηγός στην τελετή απονομής βραβείων Tourism Awards 2015

H LG χορηγός στην τελετή απονομής βραβείων Tourism Awards 2015

0
Διαφήμιση

H LG Electronics Hellas (LG) καιτοτμήμα LG Business Solutions χορήγησαντηνετήσιαεκδήλωση Tourism Awards 2015. Η τελετή πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 12 Μαρτίου, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, σε μια λαμπερή βραδιά, την οποία τίμησαν με την παρουσία τους προσωπικότητες και Φορείς του ελληνικού Τουρισμού.

Τα βραβεία Tourism Awards στοχεύουν να αναδείξουν τις βέλτιστες πρακτικές του Τουριστικού κλάδου στην Ελλάδα και να παρουσιάσουν την υψηλή σημασία όλων των επιμέρους τομέων: Travel, Leisure & Hospitality, καλύπτοντας ένα πολυδιάστατο φάσμα και αγγίζοντας όλες τις εκφάνσεις της ταξιδιωτικής εμπειρίας στην Ελλάδα.

Φέτος διοργανώθηκαν από την έκδοση Hotel & Restaurant της Boussias Communications, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού και του ΕΟΤ με μεγάλη επιτυχία, καθώς διπλασιάστηκε ο αριθμός των υποψηφιοτήτων, ενώ τριπλασιάστηκε ο αριθμός των εταιρειών που συμμετείχαν.

Για τις ανάγκες της εκδήλωσης, αξιοποιήθηκαν οι τεχνολογικές λύσεις που προσφέρει η εταιρεία τόσο με την χρήση LG LED video walls (διαστάσεων 2×2) για την προβολή της ροής της εκδήλωσης, όσο και με την τοποθέτηση της Curved OLED TV 77 ιντσών, για εντυπωσιακή προβολή υψηλής ποιότητας σχετικού περιεχομένου.

Διαφήμιση