Αρχική Ειδήσεις Επιχείρηση “Τουρισμός” στην Eurobank

Επιχείρηση “Τουρισμός” στην Eurobank

0
Διαφήμιση

Στο πλαίσιο στήριξης του τουριστικού κλάδου η Eurobank παρέχει προνομιακούς όρους στις τραπεζικές εργασίες των επαγγελματιών και μικρών επιχειρήσεων σε χειμερινούς τουριστικούς προορισμούς και προνομιακή τιμολόγηση σε προϊόντα και υπηρεσίες που διευκολύνουν την καθημερινή λειτουργία της επιχείρησης, λύσεις ή προτάσεις για αποτελεσματική διαχείριση της ρευστότητάς τους.

Χαρακτηριστικά προγράμματα για τις καθημερινές συναλλαγές της επιχείρησης:

Έντοκος λογαριασμός όψεως για τη μέγιστη απόδοση των εισπράξεών σας, ενώ παράλληλα απολαμβάνετε πακέτο δωρεάν συναλλαγών για την πραγματοποίηση των βασικών συναλλαγών της επιχείρησής σας χωρίς χρέωση.

Επιπλέον για την αποτελεσματικότερη διαχείριση των εισπράξεών σας μέσω πιστωτικών και χρεωστικών καρτών σας προσφέρει:

Άμεση τοποθέτηση τερματικών POS τελευταίας τεχνολογίας, υπηρεσία ηλεκτρονικών πληρωμών και εισπράξεων Livepay.gr.

Πλατφόρμα εκκαθάρισης καρτών από το site της επιχείρησής σας.

Πλήρης και δωρεάν ενημέρωση για όλες τις συναλλαγές σας μέσω του 24ωρου δικτύου καναλιών εξυπηρέτησης (e-Banking, m-Banking, EuroPhone Banking) και από τα καταστήματα Eurobank και Δικτύου Νέο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο.

Δωρεάν υπηρεσία e-mail alerts, ειδικά για τις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις και τα καταλύματα για ενημέρωση σε πραγματικό χρόνο για τις καταθέσεις που πραγματοποιούνται στον λογαριασμό σας και αφορούν στις κρατήσεις των δωματίων.

Για τη διαχείριση της ρευστότητας της επιχείρησης: Προθεσμιακή κατάθεση 3μηνης διάρκειας με δυνατότητα επιπλέον επιδότησης επιτοκίου για την καλύτερη απόδοση των κεφαλαίων σας.

Διαφήμιση