Αρχική Ειδήσεις Εκδήλωση τιμής στο δημοσιογράφο Κώστα Νίτσο

Εκδήλωση τιμής στο δημοσιογράφο Κώστα Νίτσο

0
Διαφήμιση

Τον Δημοσιογράφο – Ενεργό πολίτη – Αντιστασιακό τιμάει τη Δευτέρα 30 Μαρτίου και ώρα 7.30 μ.μ. στο κτίριο της ΕΣΗΕΑ το Μορφωτικό της Ίδρυμα.

Θα μιλήσουν για την προσωπικότητα και την προσφορά του τιμώμενου η Πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ και του Μορφωτικού της Ιδρύματος οι: Μαρία Αντωνιάδου, ο Καθηγητής Φάνης Κακριδής και οι Λευτέρης Παπαδόπουλος, Κώστας Γεωργουσόπουλος, Κώστας Μητρόπουλος , Βασίλης Παπαβασιλείου , Θανάσης Παπαγεωργίου.

Χαιρετισμό θα απευθύνουν η Γραμματέας του Μορφωτικού Ιδρύματος Φανή Πετραλιά, ο Πρόεδρος της ΠΟΕΣΥ Δημήτρης Κουμπιάς, ο Γιώργος Διαλεγμένος, η δημοσιογράφος Φώφη Κορίδη.

Η Πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ Μαρία Αντωνιάδου, κλείνοντας τις εκδηλώσεις της πρώτης εκατονταετίας της ΕΣΗΕΑ, θα απονείμει στον Κώστα Νίτσο, για την προσωπικότητα και την προσφορά του στη Δημοσιογραφία, το μετάλλιο «Ξενοφών», που αποτελεί την μεγαλύτερη τιμητική διάκριση της Ενώσεως Συντακτών.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα προβληθεί ολιγόλεπτο ντοκιμαντέρ . Ο Κώστας Νίτσος μιλάει για την έκδοση της εμβληματικής για την Ιστορία του Τύπου εφημερίδας «Αδέσμευτη Γνώμη», το Μάη του 1975.

Διαφήμιση