Αρχική Ειδήσεις Δεύτερη καθημερινή πτήση μεταξύ London Heathrow και San Francisco από την Virgin...

Δεύτερη καθημερινή πτήση μεταξύ London Heathrow και San Francisco από την Virgin Atlantic

0
Διαφήμιση

Η Virgin Atlantic προσθέτει δεύτερη καθημερινή πτήση από τις 24 Οκτωβρίου μεταξύ Λονδίνου Χίθροου και Σαν Φρανσίσκο.  Τη προηγούμενη χρονιά ο αερομεταφορέας ανακοίνωσε δεύτερη πτήση προς Σαν Φρανσίσκο πέντε φορές την εβδομάδα για τη καλοκαιρινή περίοδο, ξεκινώντας στις 29 Μαρτίου. Λόγω της δημοτικότητας της πτήσης, το δρομολόγιο επεκτείνεται και τον επόμενο χειμώνα θα εκτελείται δύο φορές καθημερινά, επτά ημέρες την εβδομάδα από τις 24 Οκτωβρίου. Η πτήση θα αποτελέσει μέρος του joint venture με την Delta Air Lines, που προσφέρει έως 39 υπερατλαντικές πτήσεις την ημέρα.

Η νέα πτήση θα εκτελείται με ένα από τα καινούργια Boeing 787-9 Dreamliners και από το τέλος του χρόνου ένα Dreamliner θα εκτελεί επίσης τη πρώτη καθημερινή πτήση, το οποίο σημαίνει ότι οι επιβάτες που επισκέπτονται το Σαν Φρανσίσκο θα έχουν τη δυνατότητα να πετάξουν με το νέο, αποδοτικό αεροσκάφος.

Από τις 24 Οκτωβρίου η πρώτη πτήση προς Σαν Φρανσίσκο θα αναχωρεί στις 11.25 π.μ., προσφέροντας στους πελάτες μια καλύτερη επιλογή ωρών αναχώρησης με πρωινή και απογευματινή αναχώρηση από Λονδίνο και απογευματινή από Σαν Φρανσίσκο.

Πέραν του δρομολογίου προς Σαν Φρανσίσκο, τα 787 θα εκτελούν και άλλα δρομολόγια φέτος, όπως Λονδίνο – Χίθροου προς Χονγκ Κονγκ, Δελχί, Σανγκάη. Λος Άντζελες και Γιοχάνεσμπουργκ.

Το νέο αεροσκάφος Boeing 787-9 θα δρομολογηθεί με διαμόρφωση 264 θέσεων οι οποίες αποτελούνται από 31 Upper Class θέσεις, 35 Premium Economy θέσεις και 198 Economy θέσεις. Το Dreamliner  με τις καινοτομίες του φέρνει για τους επιβάτες και ένα πρωτοποριακό προιόν.

Προβλεπόμενο πρόγραμμα πτήσεων από τις  24 Οκτωβρίου:

  • VS19 αναχωρεί από London Heathrow στις 11.25 με άφιξη στο San Francisco στις14.30.
  • VS20 αναχωρεί από San Francisco στις 17.10 με άφιξη στο London Heathrow στις 11.30 την επόμενη μέρα.
  • VS41 αναχωρεί από London Heathrow στις15.15 με άφιξη στο San Francisco στις 18.15.
  • VS42 αναχωρεί από San Francisco στις 21.45 με άφιξη στο London Heathrow στις16.00 την επόμενη μέρα.
Διαφήμιση