Αρχική Ειδήσεις Blank Wall Gallery: Μια έκθεση για τα άγρια ζώα

Blank Wall Gallery: Μια έκθεση για τα άγρια ζώα

0
Διαφήμιση

Μετά την παρουσίαση προσώπων από όλο τον κόσμο, αυτή τη φορά, η Blank Wall Gallery προχωράει στην παρουσίαση άγριων ζώων. Φωτογραφίες άγριων ζώων τραβηγμένες σε διάφορες περιοχές του πλανήτη, που δείχνουν την ομορφιά που κρύβει η άγρια ζωή, πράγμα που έχουμε ξεχάσει στο δυτικό κόσμο. Οι φωτογραφίες αυτές είναι ένα δύσκολο θέμα, καθώς απαιτούνται πολλοί παράγοντές για να βγει ένα καλό αποτέλεσμα. Χρειάζονται ώρες υπομονετικής αναμονής καθώς και ο σωστός εξοπλισμός και το σωστό φώς για μία επιτυχημένη λήψη. Όλα αυτά είναι στοιχεία που είναι ορατά στην έκθεση που παρουσιάζεται από τη Blank Wall Gallery.

Εκτός αυτού όμως αυτό που είναι κυρίαρχο, είναι η αγάπη του φωτογράφου γι’αυτό που κάνει. Αυτή η αγάπη και κατανόηση των ζώων, είναι διάχυτη σε όλες τις φωτογραφίες και φαίνεται από τον τρόπο που αυτά παρουσιάζονται, μέσα σε όλο τους το μεγαλείο και την ομορφιά, με μία επιβλητικότητα που αφήνει το θεατή έκπληκτο.

Πολλές από τις φωτογραφίες της έκθεσης είναι τραβηγμένες από πολύ κοντά και οι εκφράσεις των ζώων διακρίνονται πολύ καθαρά και μας δίνουν τη δυνατότητα να τα παρατηρήσουμε σε βάθος κάτι που δεν έχουμε συχνά την ευκαιρία να κάνουμε, ούτε όταν βρισκόμαστε στο περιβάλλον τους στην άγρια φύση. Γι’αυτό το λόγο λοιπόν είναι τόσο σημαντικές αυτές οι φωτογραφίες.

Η έκθεση Wildlife θα φιλοξενηθεί στη γκαλερί Blank Wall από τις 13 Μαρτίου έως τις 2 Απριλίου 2015.

Καλλιτέχνες που συμμετέχουν: Antje Wenner / Germany, Ben McRae / Australia, Pekka Järventaus / Sweden, Wolf Ademeit / Germany

Είσοδος Ελεύθερη

Διαφήμιση