Αρχική Ειδήσεις Αργυρό μετάλλιο στα Tourism Awards έλαβε η Trip2taste

Αργυρό μετάλλιο στα Tourism Awards έλαβε η Trip2taste

0
Διαφήμιση

Η Trip2taste διακρίθηκε με αργυρό μετάλλιο στo Γαστρονομικό Τουρισμό στα Tourism Awards 2015. Η διάκριση αυτή της Trip2Taste ήταν αποτέλεσμα της καινοτομίας του εγχειρήματος αλλά και της ποιότητας των ενεργειών της εταιρίας την προηγούμενη χρονιά.

Η Trip2taste ιδρύθηκε τον Οκτώβριο του 2013 από την Μαρίνα Μπουτάρη και έχει ως στόχο την ολοκληρωμένη προβολή της ποιοτικής ελληνικής γαστρονομίας μέσω εκδηλώσεων, γαστρονομικών φεστιβάλ, ταξιδιών γεύσης και πολιτισμού καθώς και επιχειρηματικών δώρων γαστρονομίας.

Συνταξιδιώτες σε αυτή την νέα επιχειρηματική πρωτοβουλία είναι επώνυμοι παραγωγοί τροφίμων, κρασιών και αποσταγμάτων που διακρίνονται για την ποιότητα των προϊόντων τους, για το branding τους και για το εξαγωγικό τους προφίλ καθώς και ξενοδοχεία και εστιατόρια με τοπική κουζίνα, ωραία ατμόσφαιρα και υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης.

Η Μαρίνα Μπουτάρη, Ιδρύτρια & Γενική Διευθύντρια της εταιρίας δήλωσε: «Η διάκριση της Trip2taste με αργυρό μετάλλιο στα Tourism awards είναι πολύ σημαντική για εμάς γιατί αξιολογήθηκε και επιβραβεύτηκε το έργο μας από μία ανεξάρτητη δεκαεξαμελή κριτική επιτροπή, απαρτιζόμενη από πανεπιστημιακούς, στελέχη του τουρισμού και επιφανείς προσωπικότητες με άποψη και εμπειρία στον τομέα της φιλοξενίας.

Ο Γαστρονομικός Τουρισμός είναι ένας πολύ σημαντικός πυλώνας του ελληνικού τουρισμού που μπορεί να βοηθήσει πολύ και τις εξαγωγές του κλάδου τροφίμων και ποτών. Για να μπορέσει να αναπτυχθεί σωστά πρέπει να υπάρξει συνεργασία & συντονισμός μεταξύ όλων των μερών (παραγωγών, εστιατόρων, ξενοδοχείων, διοργανωτών συνεδρίων, τοπικών εμπόρων, ταξιδιωτικών γραφείων και εταιριών προώθησης).

Στον πρώτο χρόνο λειτουργίας μας δημιουργήσαμε μία ομάδα συνεργατών που έχουν τις βάσεις για την σωστή προβολή της ποιοτικής ελληνικής γαστρονομίας. Συνέχεια αξιολογούμε και προσθέτουμε νέους συνεργάτες. Στόχος της Trip2taste είναι να γίνει η Ελλάδα ένας από τους σημαντικότερους προορισμούς γαστρονομικού τουρισμού».

Τα Tourism awards διοργανώθηκαν για δεύτερη συνεχή χρόνια από την έκδοση Hotel & Restaurant της Boussias Communications, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού και του ΕΟΤ. Φέτος τριπλασιάστηκε ο αριθμός των εταιριών που συμμετείχαν με συμμετοχή πολλών εκ’ των σημαντικότερων ελληνικών εταιριών τουρισμού.

Διαφήμιση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here