Αρχική Ειδήσεις 2 έξυπνοι τρόποι για να διώξετε τα άλατα από την μπανιέρα

2 έξυπνοι τρόποι για να διώξετε τα άλατα από την μπανιέρα

0
Διαφήμιση

Τρίβετε και ξανατρίβετε, ελπίζοντας πως αυτή τη φορά θα τα καταφέρετε και το μπάνιο σας θα λάμψει τελικά. Δείτε, λοιπόν, δύο πολύ απλούς τρόπους με τους οποίους τα άλατα θα φύγουν αμέσως και εσείς θα απολαύσετε επιτέλους τον ελεύθερο χρόνο σας τα Σαββατοκύριακα.

Το μηλόξυδο τελικά ταιριάζει παντού. Αυτή τη φορά θα το χρησιμοποιήσετε για τους μεγαλύτερους «εχθρούς» της μπανιέρας σας και τα αποτελέσματα θα σας εντυπωσιάσουν. Εμποτίστε μερικά κομμάτια χαρτιού μέσα στο ξύδι και τοποθετήστε τα πάνω στα σημεία της μπανιέρας που έχουν άλατα. Αφήστε τα εκεί για 30 λεπτά περίπου και ύστερα αφαιρέστε τα. Δε χρειάζεται να ξεπλύνετε τα σημεία αυτά, απλά αφήστε τα να στεγνώσουν.

Υπάρχουν δύο τρόποι για να καθαρίσετε τη μπανιέρα σας με ένα και μόνο λεμόνι. Κόψτε το στη μέση και απλά τρίψτε όλα τα δύσκολα σημεία του μπάνιου σας. Τα άλατα θα φύγουν στο λεπτό και ο χώρος του μπάνιου σας θα μοσχοβολάει φρεσκάδα. Επίσης, μπορείτε να αναμείξετε μερικές σταγόνες φρέσκου λεμονιού με λίγο αλάτι και να πιάσετε το… σφουγγάρι. Τρίψτε πολύ καλά τις επιφάνειες με το συγκεκριμένο μείγμα και ύστερα ξεπλύνετέ τις.


Διαφήμιση