Αρχική Ειδήσεις Συνεργασία Χρυσού Οδηγού με κινεζική Baidu

Συνεργασία Χρυσού Οδηγού με κινεζική Baidu

0
Διαφήμιση

Νέο άνοιγμα στην ελληνική τουριστική και παραγωγική αγορά κάνει η εταιρεία Χρυσός Οδηγός η οποία ανακοίνωσε τη συνεργασία της για την αγορά διαφημιστικών υπηρεσιών με την Baidu, τη μεγαλύτερη μηχανή διαδικτυακής αναζήτησης στην Κίνα. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι ελληνικές τουριστικές επιχειρήσεις μπορούν με μεγαλύτερη ευκολία και με κόστος προσαρμοσμένο στις δυνατότητες τους να ενισχύσουν την προσπάθεια τους για την προσέλκυση ενός ποσοστού Κινέζων τουριστών που ταξιδεύουν πλέον στο εξωτερικό.

Επίσης, η Baidu, ανοίγει κυριολεκτικά την «πόρτα» της κινεζικής αγοράς στις εξαγωγικές επιχειρήσεις που έχουν στη διάθεση τους ένα αναμφισβήτητα αποτελεσματικό μέσο ώστε να κάνουν γνωστά τα προϊόντα τους και να προσεγγίσουν νέους πελάτες μέσα από εκατοντάδες εκατομμύρια Κινέζων καταναλωτών.

Η Baidu ιδρύθηκε το 2000. Είναι η μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης στην Κίνα και η 5η σε επισκεψιμότητα στον κόσμο. Η Baidu έχει σήμερα 531 εκατομμύρια χρήστες, ενώ οι ημερήσιοι ενεργοί επισκέπτες αγγίζουν τα 70 εκατομμύρια. Η μηχανή αναζήτησης της Baidu δέχεται περισσότερες από 6 δισεκατομμύρια αναζητήσεις την ημέρα, αριθμός ο οποίος αντιστοιχεί στο 81,6% των συνολικών αναζητήσεων στην Κινέζικη αγορά, με «πρωταθλητές» τους κλάδους του τουρισμού, του αυτοκινήτου, τηλεφωνίας, καλλυντικών, σπιτιού, τυχερών παιχνιδιών, ηλεκτρονικών κ.α.

Εκτός όμως από τις αναζητήσεις, η Baidu διανέμει το 41% όλων των εφαρμογών για κινητά στην αγορά της Κίνας. Οι χρήστες της Baidu που πραγματοποιούν αναζητήσεις μέσω κινητού τηλεφώνου ξεπερνούν τα 500 εκατομμύρια το μήνα. Επίσης, μέσω της μηχανής αναζήτησης η Baidu τροφοδοτεί πάνω από το 60% των συνολικών θεάσεων όλων των ιστοσελίδων της Κίνας.

Ειδικά για την Ελλάδα, ο αριθμός των αναζητήσεων στην πλατφόρμα της Baidu αυξάνεται εντυπωσιακά από μήνα σε μήνα, έχοντας ήδη ξεπεράσει τα 7.000.000 αναζητήσεις!

 

 

Διαφήμιση