Αρχική Τεχνολογία Πρώτη η Vodafone φέρνει στην Ελλάδα το 4G+

Πρώτη η Vodafone φέρνει στην Ελλάδα το 4G+

0
Διαφήμιση

Την εμπορική διάθεση του 4G+ αγγίζοντας πρωτοφανείς ταχύτητες για τα ελληνικά δεδομένα, γνωστοποίησε η Vodafone, φέρνοντας πρώτη στην Ελλάδα, μια πρωτοπόρα και καινοτόμο τεχνολογία στην κινητή επικοινωνία, δημιουργώντας το πιο γρήγορο δίκτυο στη χώρα. Το δίκτυο 4G+ προσφέρει μέγιστες θεωρητικές ταχύτητες mobile internet έως και 300Mbps σε download και 50Mbps σε upload και αποτελεί εξέλιξη του δικτύου 4G και βασίζεται στην τεχνολογία LTEAdvanced. Οι ταχύτητες 4G+ επιτυγχάνονται χάρη στην αξιοποίηση του νέου φάσματος που η Vodafone απέκτησε στα 2600MHz σε συνδυασμό με το υφιστάμενο φάσμα στα 1800MHz.

Με το 4G+ οι συνδρομητές της Vodafone απολαμβάνουν έως 2 φορές πιο γρήγορες ταχύτητες σε σχέση με το 4G και 7 φορές πιο γρήγορες σε σχέση το 3G+. H Vodafone αναπτύσσει δίκτυο 4G+, ώστε να προσφέρει νέες καινοτόμες υπηρεσίες που θα δώσουν τη δυνατότητα στους συνδρομητές της να ζήσουν την εμπειρία χρήσης υπηρεσιών δεδομένων με πραγματικές ταχύτητες πολλαπλάσιες των σημερινών που επιτρέπουν μεγαλύτερη χωρητικότητα για αποστολή και λήψη μεγάλων αρχείων καθώς επίσης και την αναπαραγωγή βίντεο υψηλής ευκρίνειας.

Πλέον, οι συνδρομητές της Vodafone μπορούν να κατεβάζουν μία ταινία των 5GB σε λιγότερο από 4 λεπτά και περισσότερα από 150 τραγούδια των 8MB σε λιγότερο από 1 λεπτό, ενώ μπορούν να βλέπουν 4Κ video (Ultra HD video) και HD video στο YouTube (video streaming) χωρίς καθυστερήσεις και κολλήματα.

Για να ζήσει κάποιος την εμπειρία του 4G+, δεν έχει παρά να επισκεφθεί τα καταστήματα Vodafone στο The Mall Athens και το Athens Metro Mall. Το δίκτυο 4G+ της Vodafone αναπτύσσεται με ταχύτατους ρυθμούς και σύντομα θα καλύπτει ακόμα περισσότερα σημεία. Παράλληλα, η Vodafone δίνει τη δυνατότητα στους συνδρομητές της να αποκτήσουν το Samsung Galaxy Alpha στα 429€ από 599€ και να ζήσουν την εμπειρία του 4G+.

O Αχιλλέας Κανάρης, Εμπορικός Διευθυντής Καταναλωτικών Προϊόντων στη Vodafone Ελλάδας, δήλωσε: «Στη Vodafone, επενδύουμε συστηματικά στις υποδομές του δικτύου μας ώστε να παρέχουμε τα υψηλότερα επίπεδα ποιότητας υπηρεσιών στους πελάτες μας, τόσο για τη χρήση φωνής, όσο και για τη χρήση δεδομένων.

Η Vodafone είναι ταυτισμένη με την καινοτομία και την τεχνολογική πρωτοπορία. Σκοπός μας είναι να γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι και για αυτό το λόγο διαμορφώνουμε το μέλλον μέσα από τεχνολογία αιχμής».

Από την έναρξη της λειτουργίας της, η Vodafone επενδύει συνεχώς στην ανάπτυξη και αναβάθμιση του δικτύου της έχοντας επενδύσει στη χώρα συνολικά περισσότερα από 3 δισ. ευρώ, ενώ από μόνο από το 2008 έως σήμερα οι επενδύσεις της αγγίζουν το 1,5 δισ. ευρώ.

Τον Οκτώβριο του 2014, η Vodafone κατέβαλε 124,5 εκατ. ευρώ για την εξασφάλιση φάσματος στις ζώνες των 800 MHz και 2600 MHz. Η επένδυση αυτή δίνει τη δυνατότητα επέκτασης της γεωγραφική κάλυψης 4G, της περαιτέρω βελτίωσης της ποιότητας του 4G σήματος σε εσωτερικούς χώρους και της ανάπτυξης δικτύου 4G+.

Περισσότερες πληροφορίες στο http://www.vodafone.gr/portal/4Gplus

Διαφήμιση