Αρχική Ειδήσεις Δωρεάν θεατρικό παιχνίδι για παιδιά 6-12 ετών στον Πειραιά

Δωρεάν θεατρικό παιχνίδι για παιδιά 6-12 ετών στον Πειραιά

0
Διαφήμιση

Θεατρικό παιχνίδι για παιδιά από 6 έως 12 ετών οργανώνει το τμήμα Θεάτρων και Κινηματογράφων της Διεύθυνσης Πολιτισμού του Δήμου Πειραιά στον πολυχώρο Καστοράκος (Θήρας και Μαντινείας, Καμίνια )  κάθε Σάββατο 11.30-13.30. Η δραστηριότητα αυτή θα είναι εντελώς δωρεάν για τα παιδιά που θα συμμετάσχουν καθώς βασίζεται στην εθελοντική προσφορά των θεατρολόγων της ομάδας «Ονειροπαραμυθία». Μέσα από το θεατρικό παιχνίδι, τη μίμηση, τη σωματική έκφραση, τα παιχνίδια ρόλων, τον αυτοσχεδιασμό, τη δραματοποίηση και τη δημιουργία σε όλες της τις εκφάνσεις, τα παιδιά μαθαίνουν να εκφράζονται και να επικοινωνούν.

Οι στόχοι του θεατρικού παιχνιδιού είναι να έρθουν τα παιδιά σε επαφή με τον κόσμο και την τέχνη του θεάτρου, ασκώντας συγχρόνως κριτική ματιά, να μάθουν να εκφράζονται μέσα από το δημιουργικό παιχνίδι, να αποκτείσουν αυτοπεποίθηση και να εντείνουν τη φαντασία τους.

Ακόμα να μάθουν να ελέγχουν τα συναισθήματα, τη συμπεριφορά, το σώμα και τον λόγο τους αλλά και να μάθουν να συνεργάζονται, να επικοινωνούν και να δημιουργούν σε ομάδες. Δηλώσεις συμμετοχής στα τηλ.2104126762, 2104126760 καθημερινά 9.00π.μ. – 1.00μ.μ.

Διαφήμιση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here