Αρχική Ειδήσεις 5 τρόποι για να κάνουμε το σπίτι μας ένα πνευματικό παράδεισο

5 τρόποι για να κάνουμε το σπίτι μας ένα πνευματικό παράδεισο

0
Διαφήμιση

Το χάος είναι ένα μέρος της ζωής. Στρες, γρήγορες ταχύτητες, άνθρωποι και σχέσεις που μας δημιουργούν εκνευρισμό δημιουργούν μία εκρηκτική καθημερινότητα και είναι δύσκολο να βρούμε μία στιγμή ηρεμίας. Μία απλή λύση για να βρούμε την «πολύτιμη» ησυχία μας και να αποφορτιστούμε είναι να μετατρέψουμε το σπίτι μας, εύκολα κι απλά σε έναν πνευματικό παράδεισο.

Η προσπάθεια που απαιτείται είναι ελάχιστη, μπροστά στη γαλήνη που θα κερδίσετε ακολουθώντας πέντε απλές συμβουλές.

1. Βάλτε φυτά στο σπίτι

Τα φυτά στο σπίτι μας δεν είναι μόνο καλά για την υγεία, αλλά συνδέονται με την ευτυχία. Η ποιότητα του αέρα βελτιώνεται, και γίνεται καλύτερη. Υπάρχουν πολλά φυτά που θα μας ανυψώσουν πνευματικά.

Ο βασιλικός φέρνει τύχη, προστασία και καθαρότητα στο σπίτι μας.

Η λεβάντα μας δίνει την ψυχική ειρήνη και μας απαλλάσσει από τα αρνητικά συναισθήματα.

Το γιασεμί προσελκύει την αγάπη και τα χρήματα.

Το αγιόκλημα αυξάνει την διαίσθησή μας.

2. Βρίσκουμε τον σωστό κρύσταλλο

Ένας μπλε τιρκουάζ κρύσταλλος τοποθετείται σε ένα τμήμα βορειοανατολικά του σπιτιού και αντλεί υποστήριξη από το σύμπαν.

Τοποθετούμε κιτρίνη στη νοτιοανατολική γωνία του σπιτιού μας για να προσελκύσει τον πλούτο.

Ο αμέθυστος ενισχύει τις πνευματικές ενέργειες.

 Ο ροζέ χαλαζίας βοηθά στην αγάπη και το  τοποθετούμε κοντά στο κρεβάτι μας.

Ο μαύρος οψιανός στο δωμάτιο απορροφά οποιαδήποτε αρνητική ενέργεια που οφείλεται στο στρες, την ένταση και άλλα αρνητικά συναισθήματα των επισκεπτών.

3. Ανάβουμε μια λάμπα ή κεριά

Ένα μεγάλο παράδειγμα μιας φωτεινής ενέργειας – ίασης είναι μια ινδική λάμπα που ονομάζεται Diya και έχει ένα φυτίλι με βαμβάκι και γκι για καύσιμο. Ο συνδυασμός του γκι και η φωτιά παράγει εξαιρετικά υψηλή πνευματική ενέργεια, που ονομάζεται Satvik (η υψηλότερη μορφή της καθαρότητας). Η Diya προωθεί την ειρήνη και τη σοφία στο σπίτι.

4. Καίμε λιβάνι

Το θυμίαμα του λιβανιού κάνει την ατμόσφαιρα ευχάριστη για πνευματική περισυλλογή. Καίμε το λιβάνι ή το σανταλόξυλο για να μειώσουμε την κατάθλιψη και το άγχος.

5. Καθαρίζουμε με αλατισμένο νερό

Παίρνουμε ένα κουταλάκι του γλυκού αλάτι της θάλασσας σε ένα μπουκάλι ψεκασμού γεμάτο με νερό. Μπορούμε να καθαρίσουμε τους τοίχους και τα παράθυρα με αυτό.

Εκτός του ότι καθαρίζει τη βρωμιά, παίρνει και όλητην κακή συσσωρευμένη ενέργεια που οφείλεται στο στρες και στην αρνητική διαδικασία σκέψης. Εκτός από αυτό, επιλέγουμε μια κατευναστική παλέτα χρωμάτων για το σπίτι μας και θα αισθανθούμε τη χαλαρωτική επίδραση που θα έχει στο μυαλό και το σώμα μας.

Διαφήμιση