Αρχική Ειδήσεις Βράβευση Schneider Electric στα Platts Global Energy Award 2014

Βράβευση Schneider Electric στα Platts Global Energy Award 2014

0
Διαφήμιση

Το πρόγραμμα ‘Energy Action’ τιμήθηκε για την εξοικονόμηση ενέργειας σε ποσοστό έως και 13% και για τη μείωση της εκπομπής διοξειδίου του άνθρακα έως και 16%. H Schneider Electric, παγκόσμιος ειδικός στη διαχείριση ενέργειας, έλαβε αναγνώριση για τις προσπάθειές της στον τομέα της διαχείρισης της ενεργειακής κατανάλωσης σε περισσότερες από 300 επαγγελματικές εγκαταστάσεις σε όλο τον κόσμο. Η εταιρεία τιμήθηκε με το βραβείο ‘Stewardship Award’ στα φετινά ‘2014 Platts Global Energy Awards’.

«Η εξοικονόμηση ενέργειας αποτελεί κομμάτι του DNA μας, και για το λόγο αυτό είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για την αναγνώριση που έλαβαν τα εκτεταμένα προγράμματά μας για βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης των δικών μας εγκαταστάσεων», δήλωσε ο Chris Hummel, Chief Marketing Officer της Schneider Electric.

«Καθώς συνεχώς προσφέρουμε υποστήριξη στις εταιρείες και τους ιδιώτες ανά την υφήλιο, προκειμένου να απολαμβάνουν μεγαλύτερη αξία από την ενέργεια που καταναλώνουν, μειώνοντας συγχρόνως την εκπομπή αερίων, η διάκριση από το παγκόσμιο δίκτυο του Platts αποτελεί την καλύτερη αναγνώριση των προσπαθειών μας αλλά και της δέσμευσής μας για την υιοθέτηση και εσωτερικά των καλύτερων πρακτικών».

H Schneider Electric έλαβε το Stewardship Award για τα αποτελέσματα που επέδειξε μέσω του προγράμματός της ‘Energy Action Program’. Τα βραβεία Stewardship τιμούν υποδειγματικά επιτεύγματα που διακρίνονται για το στρατηγικό όραμα, την ηγετική ικανότητα στον βιομηχανικό κλάδο, τη βέλτιστη διαχείριση και τις καινοτόμες τεχνολογίες.

H Schneider Electric ξεκίνησε το πρόγραμμα ‘Energy Action’ το 2011, εγκαινιάζοντας ένα φιλόδοξο πλάνο προκειμένου να χρησιμοποιήσει τις βέλτιστες πρακτικές της ώστε να αναπτύξει νέες τεχνολογίες εξοικονόμησης ενέργειας στις εγκαταστάσεις της παγκοσμίως, εστιάζοντας στην καινοτομία, τη βιωσιμότητα και τη λειτουργικότητα.

Μέχρι το τέλος του 3ου τριμήνου του 2014, η Schneider Electric κατάφερε να ξεπεράσει τους στόχους που είχε θέσει για το πρόγραμμά της, μειώνοντας την κατανάλωση της ενέργειας έως και 13% και την εκπομπή διοξειδίου του άνθρακα κατά τις μετακινήσεις περισσότερο από 16%.

Κατά την ίδια περίοδο, η εταιρεία κατάφερε να αυξήσει τα έσοδά της από τα προϊόντα ‘Green Premium’ σε περισσότερο από 70% επί του συνολικού της τζίρου, επιτυγχάνοντας έτσι ακόμα έναν στρατηγικό στόχο του προγράμματος.

Διαφήμιση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here