Αρχική Ειδήσεις Στον Ατλαντικό θα πετάει η SkyGreece Airlines

Στον Ατλαντικό θα πετάει η SkyGreece Airlines

0
Διαφήμιση

Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας του Καναδά (Canadian Transport Agency – CTA), ενέκρινε την άδεια της SkyGreece Airlines Α.Ε, να εκτελεί τακτικές διεθνείς πτήσεις μεταξύ των κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Κοινότητας και του Καναδά. «Είμαστε εξαιρετικά χαρούμενοι με την απόφαση της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας του Καναδά, καθώς αποδεικνύει εμπράκτως την ικανότητα και το σθένος μας να ανταποκριθούμε στις υψηλότατες προδιαγραφές της CTA, αλλά  και την αποφασιστικότητα να ξεπεράσουμε τις προσδοκίες των Καναδών και Ελλήνων πελατών μας με τις παρεχόμενες υπηρεσίες μας», δήλωσε ο κ. Νικόλαος Αλεξανδρής,  Accountable Manager και Συνιδρυτής της SkyGreece Airlines Α.Ε.

Περισσότερα νέα σχετικά με την SkyGreece Airlines Α.Ε., καθώς και το ολοκληρωμένο πρόγραμμα πτήσεων της εταιρίας θα σας ανακοινωθούν μέσα στις επόμενες ημέρες. Λεπτομέρειες σχετικά με την απόφαση της CTA μπορείτε να βρείτε  στο:
https://www.otc-cta.gc.ca/eng/ruling/13-a-2015

Η SkyGreece Airlines Α.Ε, είναι η μοναδική Ελληνική Υπερατλαντική Αεροπορική εταιρία. Ιδρύθηκε από Έλληνες ομογενείς του Καναδά, με έδρα την Αθήνα, Ελλάδα και  γραφεία στο Μόντρεαλ, το Τορόντο και τη Νέα Υόρκη.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΤι αλλάζουν τον κόσμο των υπολογιστών τα νέα Windows 10
Επόμενο άρθροΣτα πρόθυρα εξαφάνισης η θαλάσσια ζωή