Αρχική Ειδήσεις Νέα διευθύντρια της Emirates σε Ελλάδα –Αλβανία η Reema Al Marzooqi

Νέα διευθύντρια της Emirates σε Ελλάδα –Αλβανία η Reema Al Marzooqi

0
Διαφήμιση

Η Emirates, ένας παγκόσμιος σύνδεσμος ανθρώπων και προορισμών, ανακοίνωσε το διορισμό της Reema Al Marzooqi στη θέση της Διευθύντριας της Emirates σε Ελλάδα και Αλβανία.

Η κ. Al Marzooqi εντάχθηκε στο δυναμικό της Emirates το 2003 και κατείχε διάφορες διευθυντικές θέσεις στην εταιρεία, ενώ μέχρι το Δεκέμβριο του 2014 κατείχε τη θέση της Διευθύντριας για το Μπαχρέιν.

«Η αύξηση της επιβατικής μας κίνησης από και προς την Αθήνα το 2014 αντανακλά την σημασία του συγκεκριμένου σταθμού για την Emirates. Ο διορισμός μου στη θέση της Διευθύντριας της Emirates σε Ελλάδα και Αλβανία αποτελεί μια νέα πρόκληση για μένα και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που είμαι εδώ», δήλωσε η κ. Al Marzooqi.

«Η Emirates έχει συνεχή παρουσία στην Ελλάδα τα τελευταία 18 χρόνια και στόχος μας είναι να διατηρήσουμε τη δυναμική μας στην εγχώρια αγορά. Η ανάπτυξη του δικτύου προορισμών μας από το Ντουμπάι και προς την Αφρική, την Άπω Ανατολή, την Ασία και την Αυστραλασία μας δίνει την ευκαιρία να φέρουμε κοντά ανθρώπους από όλο τον κόσμο, να προσφέρουμε την καλύτερη εξυπηρέτηση και την καλύτερη ταξιδιωτική εμπειρία. Επιπλέον, η Emirates Skycargo δημιουργεί διεθνείς επιχειρηματικούς δεσμούς και υποστηρίζει τις Ελληνικές εταιρίες προκειμένου να ισχυροποιήσουν τις εισαγωγές και τις εξαγωγές τους».

Η Reema Al Marzooqi είναι κάτοχος πτυχίου Διοίκησης Επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο της Sharjah στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και μεταπτυχιακού τίτλου στη Διοίκηση Ανθρωπίνου Δυναμικού και Εμπορικών Σχέσεων από το Πανεπιστήμιο του Western Sydney στην Αυστραλία.

Η Emirates πραγματοποιεί επτά απευθείας πτήσεις την εβδομάδα στο δρομολόγιο Αθήνα – Ντουμπάι, με το μοντέρνο στόλο της να διαθέτει 230 αεροσκάφη, εξυπηρετώντας 147 προορισμούς από και προς τον κόμβο της εταιρείας στο Ντουμπάι. Η Emirates διαχειρίζεται το μεγαλύτερο στόλο αεροσκαφών τύπου Airbus A380 και Boeing 777 παγκοσμίως, προσφέροντας σύγχρονες και βραβευμένες υπηρεσίες εν πτήσει και επί εδάφους.

Διαφήμιση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here