Αρχική Ειδήσεις Founder Institute: Workshop για τη βελτίωση της επιχειρηματικότητας

Founder Institute: Workshop για τη βελτίωση της επιχειρηματικότητας

0
Διαφήμιση

Οι Industry Disruptors – Game Changers (ID-GC) σας προσκαλούν στην εκδήλωση του Athens Founder Institute: Startup Ideation Bootcamp, ένα εντατικό workshop με θέμα τη βελτίωση των επιχειρηματικών ιδεών, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 22 Ιανουαρίου 2015 και ώρα 18.00 στο INNOVATHENS, Κόμβος Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων (Πειραιώς 100, Αθήνα). Οι διοργανωτές απευθύνονται σε όλους τους ενδιαφερομένους που θέλουν να μάθουν ποια είναι τα συστατικά μιας καλής ιδέας, ποια είναι τα χαρακτηριστικά μιας ελκυστικής αγοράς, πώς μπορεί κανείς να επιβεβαιώσει ότι η ιδέα του έχει τη δυνατότητα να πετύχει.

Να γνωρίσουν τον μεγαλύτερο τεχνολογικό επιταχυντή στον κόσμο και να μάθουν πως μπορεί το Founder Institute να βοηθήσει να εξελίξει τις ιδέες σε μια επιτυχημένη και βιώσιμη επιχείρηση και να γίνουν μέλη ενός παγκόσμιου δικτύου startup αποφοίτων με ποσοστό επιτυχίας 90% .

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να δοκιμάσουν τις ιδέες τους παρουσιάζοντάς την ζωντανά και να λάβουν συμβουλές από τους μέντορες και τους διευθυντές του προγράμματος!

Η παρακολούθηση είναι δωρεάν με προεγγραφή στο http://fi.co/e/34681 και η εκδήλωση πραγματοποιείται σε συνεργασία με το INNOVATHENS.

Να σημειωθεί ότι το Founder Institute υποστηρίζει ένα ευρύ φάσμα τομέων τεχνολογίας, όπως ψηφιακά μέσα, software, αγροτικές τεχνολογίες (agtech), βιοτεχνολογία, cleantech, ecommerce, διαφήμιση, ηλεκτρονικά είδη ευρείας κατανάλωσης, και άλλα.

Διαφήμιση