Αρχική Ειδήσεις Χριστουγεννιάτικα…μελωδικά γραμματόσημα από τα ΕΛΤΑ

Χριστουγεννιάτικα…μελωδικά γραμματόσημα από τα ΕΛΤΑ

0
Διαφήμιση

Για πρώτη φορά στην ιστορία τους, τα Ελληνικά Ταχυδρομεία εκδίδουν και κυκλοφορούν γραμματόσημα σε τριγωνικό σχήμα που “ψάλλουν” τα ελληνικά παραδοσιακά κάλαντα μέσω γραμμωτού κώδικα (QRC). Πρόκειται για τα γραμματόσημα της νέας αναμνηστικής σειράς «Χριστούγεννα των παιδιών», που κυκλοφορεί την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014 σε τευχίδια των 10 αυτοκόλλητων γραμματοσήμων για αλληλογραφία εσωτερικού ή εξωτερικού.

Τα γραμματόσημα, περιλαμβάνουν γραμμωτό κώδικα τεχνολογίας δύο διαστάσεων (QRC), τον οποίο μπορούν να «διαβάσουν» τα κινητά τηλέφωνα νέας τεχνολογίας ταξιδεύοντας έτσι με την αλληλογραφία τα ελληνικά παραδοσιακά κάλαντα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς σε όλο τον κόσμο.

Φέτος τα Χριστούγεννα στείλτε την εορταστική αλληλογραφία σας και τις μελωδικές ευχές σας με τα μελωδικά τριγωνικά γραμματόσημα της ψηφιακής εποχής. Τα κάλαντα στη σειρά γραμματοσήμων «Χριστούγεννα των Παιδιών» ψάλλει η Παιδική Χορωδία Τυπάλδου. Τα ΕΛΤΑ ευχαριστούν τον κ. Δημήτρη Τυπάλδο για την ευγενική παραχώρηση των δικαιωμάτων χρήσης.

Διαφήμιση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here