Αρχική Ειδήσεις Το βραβείο «IASON 2014»απονεμήθηκε στη SEPTONA

Το βραβείο «IASON 2014»απονεμήθηκε στη SEPTONA

0
Διαφήμιση

Στα Greek Exports Awards 2014 το κορυφαίο βραβείο “IASON 2014: Premier Greek Exports Award” για τον εξαγωγέα της χρονιάς απονεμήθηκε στη SEPTONA. Επιπλέον, στην κατηγορία «ΕΠΩΝΥΜΟ ΕΞΑΓΩΓΙΜΟ ΠΡΟΪΟΝ ή ΥΠΗΡΕΣΙΑ», το 2ο βραβείο απονεμήθηκε στη SEPTONA. Στόχος των βραβείων είναι η ανάδειξη και επιβράβευση του ελληνικού επιχειρείν που συνδράμει στην αύξηση της παραγωγικότητας, της ανταγωνιστικότητας και της απασχόλησης στη χώρα μας και προσφέρει παραδείγματα προς μίμηση για τις υπόλοιπες επιχειρήσεις.

Τα βραβεία διοργανώθηκαν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εξωτερικών, του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, όλων των κεντρικών εξαγωγικών φορέων και συνδέσμων και της πλειοψηφίας των διμερών επιμελητηρίων της ελληνικής επικράτειας.

Η επιβράβευση των προσπαθειών μας με μία τόσο σημαντική αναγνώριση, δικαιώνει τη συνειδητή προσπάθειά μας να στηριχθούμε στην Ελληνική θέληση, ψυχή και τεχνογνωσία για να συνεχίσουμε τη περαιτέρω ανάπτυξη της μάρκας SEPTONA τόσο σε νέες αγορές όσο και στην Ελληνική.

Η SEPTONA, είναι μία 100% Ελληνική εταιρία με 40 χρόνια παρουσίας στην Ελληνική αγορά. Ιδρύθηκε το 1975 με πρωταρχικό σκοπό την παραγωγή προϊόντων βάμβακος και σύντομα επεκτάθηκε και σε άλλες κατηγορίες προϊόντων προσωπικής υγιεινής, όπως μωρομάντηλα, βρεφοκαλλυντικά, δίσκους & μαντήλια ντεμακιγιάζ, σερβιέτες, υγρά μαντήλια καθαρισμού και υποσέντονα. Σήμερα, αποτελεί έναν από τους ισχυρότερους παραγωγούς προϊόντων ατομικής φροντίδας παγκοσμίως με εξαγωγική δραστηριότητα σε 69 χώρες και στις 5 ηπείρους.

Διαφήμιση