Αρχική Ειδήσεις Otesat-Maritel: Mail On Board για πληρώματα πλοίων με δορυφορική σύνδεση

Otesat-Maritel: Mail On Board για πληρώματα πλοίων με δορυφορική σύνδεση

0
Διαφήμιση

Η υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου «Mail On Board» της Otesat-Maritel είναι πλέον διαθέσιμη για έξυπνες συσκευές με λογισμικό Android 2.2 και άνω, μέσω μιας ειδικά σχεδιασμένης εφαρμογής για χρήση από πληρώματα πλοίων μέσω δορυφορικής σύνδεσης. Το application «MailOnBoard» επιτρέπει στον χρήστη να διαχειρίζεται αποτελεσματικά το ηλεκτρονικό του ταχυδρομείο, από την κινητή συσκευή του, κάνοντας την ανταλλαγή δεδομένων πιο εύκολη από ποτέ. Η υπηρεσία είναι ιδανική για τα πληρώματα/χρήστες, ακόμα κι όταν μετακινούνται από πλοίο σε πλοίο, ενώ υποστηρίζει τους πιο διαδεδομένους mail clients SMTP/POP3 (για gmail, yahoo κ.λπ.) και επιτρέπει τη σύνδεση ακόμα και στην ξηρά όταν υπάρχει διαθέσιμο δίκτυο.

H νέα εφαρμογή υποστηρίζεται από smartphones και tablets, είναι διαθέσιμη δωρεάν στο Google Play Store στην κατηγορία «Communication» και για τη χρήση της χρειάζεται εγγραφή στην υπηρεσία «MailOnBoard», καθώς απαιτείται όνομα χρήστη και κωδικός πρόσβασης.

Με την ανάπτυξη της εφαρμογής για έξυπνες συσκευές «MailOnBoard», η Otesat-Maritel ανταποκρίνεται στις πολλαπλές ανάγκες επικοινωνίας των πληρωμάτων της ποντοπόρου ναυτιλίας με τους δικούς τους ανθρώπους και παραμένει σταθερή στη στρατηγική της να παρέχει, σε παγκόσμιο επίπεδο, ποιοτικές και ολοκληρωμένες λύσεις δορυφορικών επικοινωνιών σε ανταγωνιστικές τιμές.

 

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΑυξάνονται τα κρούσματα ατυχημάτων με αρκούδες στην Ελλάδα
Επόμενο άρθροΕκδήλωση καπνοπαραγωγών της Β. Ελλάδος με τιμώμενο πρόσωπο τον κ. Μ. Σάλλα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ