Αρχική Τεχνολογία Νέο Vodafone Smart 4 max με οθόνη 6’’

Νέο Vodafone Smart 4 max με οθόνη 6’’

0
Διαφήμιση

H Vodafone την περίοδο των εορτών και συγκεκριμένα έως και 15 Ιανουαρίου, δίνει τη δυνατότητα σε όλους να επωφεληθούν από μία μοναδική Χριστουγεννιάτικη προσφορά και να αποκτήσουν το Vodafone Smart 4 max 60€ φθηνότερα ή δωρεάν με 24μηνη σύνδεση στο πρόγραμμα Vodafone Red 1! Η Vodafone παρουσιάζει την ναυαρχίδα των Vodafone Smart, το Vodafone Smart 4 max για εκπληκτική εμπειρία mobile data browsing στην ασυναγώνιστη τιμή των 259 €.

Το Vodafone Smart 4 max, είναι η πρώτη Vodafone Smart συσκευή με ευρεία οθόνη 6 ιντσών HD. πάχος 7,9mm και βάρος μόλις 170γρ. Διαθέτει μνήμη 5 GB, οπίσθια κάμερα ανάλυσης 13MP με αισθητήρα Sony Exmor, για λήψεις ζωντανών φωτογραφιών και βίντεο και εμπρόσθια κάμερα ανάλυσης 2ΜP.

Παρέχει εκπληκτικές ταχύτητες , χάρη στον τετραπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm και την 1GB μνήμη RAM, αλλά και την ευκολία σύνδεσης σε δίκτυα 4G, 3G ή WiFi. Επιπλέον, η μπαταρία χωρητικότητας 3000 mAh, δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να λειτουργεί τη συσκευή έως και 360 ώρες σε θέση αναμονής.

Επιπλέον, το Vodafone Smart 4 max διαθέτει πλήκτρο Vodafone Smart Touch, το οποίο καθιστά δυνατή τη χρήση της συσκευής με το ένα χέρι, λειτουργία Near Field Communications (NFC), και μπορεί να συνδυαστεί με απίστευτα μεγάλη ποικιλία αξεσουάρ.

Διαφήμιση