Αρχική Ειδήσεις Επιμορφωτική εκδήλωση στην Καστόρια διοργανώνεται σήμερα

Επιμορφωτική εκδήλωση στην Καστόρια διοργανώνεται σήμερα

0
Διαφήμιση

Το ΚΠΕ Καστοριάς, στο πλαίσιο της Πράξης «ΔΡΑΣΕΙΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΕΙΦΟΡΙΑ, άξονας προτεραιότητας 8», που υλοποιείται μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο – Ε.Κ.Τ.) και από εθνικούς πόρους, οργανώνει επιμορφωτική εκδήλωση στις εγκαταστάσεις του σήμερα Το θέμα της επιμορφωτικής εκδήλωσης είναι: «Δημιουργώντας Εκπαιδευτικά Ντοκιμαντέρ για το Περιβάλλον». Η εκδήλωση έχει έναρξη στις 17:00 και λήξη στις 21:00.

Στη διάρκεια της επιμορφωτικής εκδήλωσης με εναλλαγή εικόνας και ήχου θα γίνει παρουσίαση του τρόπου που γίνεται η προετοιμασία, τα γυρίσματα και η επεξεργασία σε ντοκιμαντέρ για το περιβάλλον, καθώς και πως γίνεται η επιλογή και η πρόσθεση ήχου και μουσικής.

Εισηγητές είναι οι: Νίκος Τσινίκας, Καθηγητής, Τμήμα Αρχιτεκτόνων ΑΠΘ και Χρήστος Γούσιος, Λέκτορας, Τμήμα Κινηματογράφου ΑΠΘ. Η επιμορφωτική εκδήλωση απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς και σε κάθε πολίτη που ενδιαφέρεται. Στους συμμετέχοντες εκπαιδευτικούς θα δοθεί βεβαίωση συμμετοχής.

Το πρόγραμμα της επιμορφωτικής εκδήλωσης επίσης έχει αναρτηθεί στο διαδίκτυο, στην ψηφιακή πύλη περιβαλλοντικής εκπαίδευσης (www.kpe.gr) που διαχειρίζεται το ΚΠΕ Καστοριάς.

Διαφήμιση