Αρχική Ειδήσεις Ξεκινάει ο 2ος κύκλος του εκπαιδευτικού προγράμματος Digital Marketing Practitioner

Ξεκινάει ο 2ος κύκλος του εκπαιδευτικού προγράμματος Digital Marketing Practitioner

0
Διαφήμιση

Μετά την μεγάλη ανταπόκριση που είχε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Digital Marketing Practitioner, το Κέντρο Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας Εξέλιξη, μέλος του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς, προχωρά στον 2ο κύκλο του προγράμματος, ο οποίος ξεκινά στις 24 Νοεμβρίου 2014. To Digital Marketing Practitioner έχειτηναιγίδατου IAB Hellas. Αξίζει να σημειωθεί ότι ήδη και αυτό το πρόγραμμα έχει πλέον περιορισμένο αριθμό θέσεων.

Το Digital Marketing Practitioner είναι το πλέον πρακτικό και ανταποδοτικό σε γνώσεις και δεξιότητες εκπαιδευτικό πρόγραμμα για το digital marketing. Είναι το μόνο με εισηγητές 27 κορυφαίους Έλληνες και ξένους επαγγελματίες και προσφέρει σε βάθος γνώση και πρακτική εξάσκηση, ώστε οι απόφοιτοι να μπορούν άμεσα να αναπτύξουν και να αξιολογήσουν digital marketing στρατηγική και online καμπάνιες.

Περιλαμβάνει 100 ώρες εκπαίδευσης, με συνδυασμό διδασκαλίας σε αίθουσα και e-learning, όπου αναλύονται σε βάθος η θεωρία και όλες οι τεχνικές και οι πιο σύγχρονες στρατηγικές του digital. Επιπλέον, γίνεται εξάσκηση σε Η.Υ. σε μαθήματα όπως Pay-Per-Click, Social Media, Web Analytics, Conversion Rate Optimisation, κ.α.

Μετά από εξετάσεις, οι συμμετέχοντες αποκτούν πιστοποίηση OMCP (Online Marketing Certified Professional), την πιο αναγνωρίσιμη πιστοποίηση για Digital Marketing στις ΗΠΑ και τη Μ. Βρετανία.

Παράλληλα με το Digital Marketing Practitioner διεξάγεται και το e-Commerce Practitioner, που αποτελεί το μοναδικό ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα στην Ελλάδα για τον εξαιρετικά αναπτυσσόμενο κλάδο του ηλεκτρονικού εμπορίου.

Πρόκειται για τα δύο εκπαιδευτικά προγράμματα της e-Academy, της Εκπαιδευτικής Ακαδημίας που δημιούργησε το Κέντρο Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας Εξέλιξη, με στόχο να δημιουργήσει κορυφαίους επαγγελματίες στο χώρο της ηλεκτρονικής επιχειρηματικότητας.

Το Κέντρο Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας Εξέλιξη είναι πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης, το οποίο παρέχει υψηλού επιπέδου εκπαιδευτικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες στους αναδυόμενους τομείς της οικονομίας.

Περισσότερες πληροφορίες, στο site της Εξέλιξης www.excelixi.org.

Διαφήμιση