Αρχική Ειδήσεις Η αναχαίτιση της Κλιματικής Αλλαγής στη Διεθνή Οργάνωση Βιοπολιτικής

Η αναχαίτιση της Κλιματικής Αλλαγής στη Διεθνή Οργάνωση Βιοπολιτικής

0
Διαφήμιση

Η Διεθνής Οργάνωση Βιοπολιτικής (www.biopolitics.gr) και το Ελληνικό Παράρτημα της Λέσχης της Ρώμης (www.clubofrome.gr) διοργανώνουν εκδήλωση με θέμα «Ηγεσία με Έμπνευση και Όραμα για την Αναχαίτιση της Κλιματικής Αλλαγής» την Τρίτη, 11 Νοεμβρίου 2014, και ώρα 11:30 έως 13:30 στο Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Αθήνα, Λεωφ. Αμαλίας 8.

Κεντρική ομιλήτρια θα είναι η Διονυσία-Θεοδώρα Αυγερινοπούλου, Μέλος του Ελληνικού Κοινοβουλίου, Πρόεδρος της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Προστασίας Περιβάλλοντος της Βουλής των Ελλήνων και Πρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής της Διακοινοβουλευτικής Ένωσης για τα Ηνωμένα Έθνη.

Την συζήτηση θα συντονίσει η Πρόεδρος και Ιδρύτρια της Διεθνούς Οργάνωσης Βιοπολιτικής και του Ελληνικού Παραρτήματος της Λέσχης της Ρώμης, Καθ. Αγνή Βλαβιανού Αρβανίτη, και θα συμμετάσχουν επίσης πρέσβεις και διπλωμάτες ξένων χωρών, μέλη διεθνών επιτροπών, επιχειρηματίες, καθώς και διακεκριμένα μέλη της επιστημονικής και ακαδημαϊκής κοινότητας.

Στόχος της εκδήλωσης είναι η αναζήτηση διεθνούς πολιτικής και συνεργασίας για την αναχαίτιση της κλιματικής αλλαγής και την δημιουργία μιας κοινωνίας ελπίδας. Πρότυπα ηγεσίας με όραμα με πυρήνα το περιβάλλον και νέες πολιτικές για την ανάπτυξη μπορούν να οδηγήσουν την ανθρωπότητα σε ένα αισιόδοξο και καρποφόρο μέλλον.

Η Διεθνής Οργάνωση Βιοπολιτικής (www.biopolitics.gr) και το Ελληνικό Παράρτημα της Λέσχης της Ρώμης (www.clubofrome.gr) έχουν στόχο την επανεξέταση των αξιών και την αξιολόγηση νέων πρότυπων διεθνούς συνεργασίας για την προστασία του περιβάλλοντος. Διαμέσω προγράμματος ηλεκτρονικής μάθησης που διεξάγει (http://elearning.biopolitics.gr/), η Διεθνής Οργάνωση Βιοπολιτικής, με συνεργάτες σε 150 χώρες, αποσκοπεί στην προώθηση νέας σκέψης και δράσης, με στόχο την οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη που σέβεται το περιβάλλον και εξασφαλίζει μια καλύτερη ποιότητα ζωής για όλους.

Διαφήμιση