Αρχική Ειδήσεις Από την Τράπεζας Πειραιώς η πληρωμή κοινοτικών ενισχύσεων μέσω ΟΠΕΚΕΠΕ

Από την Τράπεζας Πειραιώς η πληρωμή κοινοτικών ενισχύσεων μέσω ΟΠΕΚΕΠΕ

0
Διαφήμιση

Ανάδοχος του έργου για την τήρηση, την ταμειακή διαχείριση και τη χρηματοδότηση του Ειδικού Λογαριασμού Εγγυήσεων Γεωργικών Προϊόντων, για τα επόμενα 4 έτη, ανακηρύχθηκε η Τράπεζα Πειραιώς, μετά από ανοικτό διεθνή ηλεκτρονικό διαγωνισμό, που διενήργησε το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με τη Διακήρυξη 3429/Χ.Δ/2014. Με την υλοποίηση του έργου αυτού, ποσό χρηματοδότησης ύψους 2,5 δις ευρώ είναι διαθέσιμο κατ’ έτος, ώστε να πραγματοποιούνται έγκαιρα οι πληρωμές στους αγρότες και κτηνοτρόφους των άμεσων ενισχύσεων που προβλέπονται από την Κοινή Αγροτική Πολιτική.

Η Τράπεζα Πειραιώς διαθέτει την γνώση, την εμπειρία και το εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό ώστε να ανταποκριθεί με συνέπεια και αποτελεσματικότητα στις ανάγκες της συνεργασίας αυτής, καθώς εκτελεί ήδη με απόλυτη επιτυχία την τήρηση, την ταμειακή διαχείριση και τη χρηματοδότηση του Ειδικού Λογαριασμού Εγγυήσεων Γεωργικών Προϊόντων.

Εξάλλου, είναι η μοναδική Τράπεζα που έχει πιστοποιηθεί μέχρι σήμερα κατά ISO 9001 στην ταμειακή διαχείριση και τις πληρωμές Κοινοτικών Γεωργικών Ενισχύσεων προς παραγωγούς.

Η ενέργεια αυτή συμπληρώνει ένα μεγάλο κύκλο πρωτοβουλιών της Τράπεζας Πειραιώς για τη στήριξη του πρωτογενούς τομέα της οικονομίας, αφού άλλωστε αυτό, εξαρχής, έχει αναγορευτεί σε στρατηγική της δέσμευση.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΥποκατάστατο αίματος από σακχαρότευτλα
Επόμενο άρθροΧαρτογραφούν τους αιωνόβιους ελαιώνες στη Ζάκυνθο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ