Αρχική Ειδήσεις Πώς να πάρετε ακριβώς αυτό που θέλετε

Πώς να πάρετε ακριβώς αυτό που θέλετε

0
Διαφήμιση

Όλοι μας ξοδεύουμε πολύ χρόνο και φανταζόμαστε την τέλεια ζωή μας. Θα θέλαμε να ξυπνήσουμε με τον ήχο του νερού να αγκαλιάζει την παραλία. Το πρωινό να είναι τέλειο. Θα θέλαμε να φοράμε τις πιτζάμες μας σε ένα άνετο και κολακευτικό περιβάλλον.

Όλα αυτά και άλλα πολλά θα μπορούσαμε να τα αποκτήσουμε κάνοντας πράγματα που μας φέρνουν πιο κοντά στο στόχο μας και σταματώντας να κάνουμε άλλες πράξεις που μας απομακρύνουν από αυτά που θέλουμε στη ζωή! Παρακάτω είναι μερικά παραδείγματα του πόσο εύκολο είναι να τεθεί αυτή τη μέθοδο στην πράξη:

Αν θέλετε να εξοικονομήσετε χρήματα, ώστε να μπορείτε να κάνετε κάτι μεγάλο και συναρπαστικό:

Σταματήστε: Να τρώτε έξω, να αγοράζετε πράγματα που δεν χρειάζεστε και να διατηρείτε μηνιαίες πληρωμές (γυμναστήριο, τηλεόραση) που δεν χρησιμοποιείτε.

Αρχίστε: Την κατασκευή και την προσκόλληση σε ένα προϋπολογισμό, να υπενθυμίζετε στον εαυτό σας γιατί είστε σε έναν προϋπολογισμό, να τρώτε φαγητό στο σπίτι και να κάνετε φτηνά πράγματα με τους φίλους σας.

Αν θέλετε να είστε σε μια σοβαρή σχέση

Σταματήστε: Να βγαίνετε ραντεβού με ανθρώπους που δεν σας ενθουσιάζουν, να στενοχωριέστε για τους πρώην σας και να συνδέεστε με πρόσωπα που ξέρετε ότι είναι αρνητικά.

Αρχίστε: Ζητώντας από τους φίλους σας αν μπορούν να σας συστήσουν κάποιο νέο άτομο, onlinedating και να έχετε ως γνώμονα το αν συμπαθείτε κάποιον πραγματικά και όχι μόνο αν σας αρέσει εξωτερικά.

Αν θέλετε να είστε υγιείς και σε φόρμα

Σταματήστε: Την κατανάλωση ανθυγιεινών τροφίμων, την οδήγηση παντού αποφεύγοντας την άσκηση και να πίνετε πολύ καφέ ή αλκοόλ.

Αρχίστε: Να τρώτε περισσότερα υγιεινά φαγητά, το περπάτημα ή το ποδήλατο όταν μπορείτε, βρείτε μια φυσική δραστηριότητα που πραγματικά απολαμβάνετε και να πίνετε περισσότερο νερό.

Αν θέλετε μια καλή κοινωνική ζωή

Σταματήστε: Την παρέα με ανθρώπους που δεν σας γεμίσουν, το κουτσομπολιό συνεχώς και γενικά τις λάθος συναναστροφές.

Αρχίστε: Να απλώνετε το χέρι στους ανθρώπους που θέλουν να σας γνωρίσουν καλύτερα, τον προγραμματισμό εκδηλώσεων και προσκαλώντας τους ανθρώπους σε αυτές, κάνετε μαθήματα που γεμίζουν με ομοϊδεάτες σας και κάνετε συζητήσεις λέγοντας ωραία πράγματα και για τους ανθρώπους .

Το πραγματικά μαγικό συμβαίνει ακόμα και όταν παίρνετε μόνο ένα από αυτά τα βήματα χωρίς να βιάζεστε καθόλου και οι νέες αλλαγές θα πάρουν θέση στη ζωή σας.

Διαφήμιση