Αρχική Τεχνολογία Κλιματιστικά που ελέγχονται μέσω wifi η νέα καινοτομία της Inventor

Κλιματιστικά που ελέγχονται μέσω wifi η νέα καινοτομία της Inventor

0
Διαφήμιση

Τη δυνατότητα στους κατόχους κλιματιστικών να ελέγχουν τη θερμοκρασία του σπιτιού τους από οποιοδήποτε σημείο και χωρίς το παραδοσιακό τηλεχειριστήριο δίνει η νέα γενιά συστημάτων που φέρνει η Inventor. Πρόκειται για το Inventor Passion WiFi Readyο με το οποίο δημιουργούνται οι κατάλληλες συνθήκες που προσφέρουν απόλυτο έλεγχο στον χώρο σας, μείωση της κατανάλωσης και τις ιδανικότερες συνθήκες

Η NEA σειρά Passion WiFi Ready, εξελιγμένης γενιάς All DC Inverter και υψηλής ενεργειακής κλάσης A+++ (Θέρμανση: θερμή Ζώνη), με Ιονιστή και φίλτρο Cold Catalyst διατίθεται αποκλειστικά από την Inventor.

Κάθε ανάγκη σας εκπληρώνετε με την νέα σειρά Passion WiFi Ready προσαρμόζετε την θερμοκρασία του χώρου σας ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες και άμεσα ενεργοποιήστε ή απενεργοποιήστε την λειτουργία του.

Να σημειωθεί ότι η εταιρία Inventor A.G. A.E. είναι η κάτοχος και η αποκλειστική διανομέας των κλιματιστικών Inventor παγκοσμίως, Δραστηριοποιείται με επιτυχία στην ελληνική αγορά από το 1966, και στην Παγκόσμια αγορά τα τελευταία 15 χρόνια. Η εταιρία έχει δύο θυγατρικές εταιρίες, στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας και στο Guangdong της Κίνας.

Τα κλιματιστικά Inventor απολαμβάνουν την φήμη ενός προϊόντος εξαιρετικής ποιότητας, είναι υψηλής ενεργειακής κλάσης και οικολογικού σχεδιασμού. Για περισσότερες πληροφορίες στο www.inventor.ac

Διαφήμιση