Αρχική Ειδήσεις «Φωτιά στο Φόβο»…το δοκίμιο αυτό βελτίωσης που επανεκδίδεται

«Φωτιά στο Φόβο»…το δοκίμιο αυτό βελτίωσης που επανεκδίδεται

0
Διαφήμιση

Από καταβολής κόσμου το πλέον φονικό όπλο κατά της ανθρωπότητας υπήρξε ο φόβος. Νοσηρό δημιούργημα υποδούλωσης κι εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο, αλλά κι αυτόχειρη αγχόνη που πνίγει κάθε ικμάδα ζωής. Όμως τι είναι στ’ αλήθεια ο φόβος;

Τι τον γεννά και με τι συνδέεται; Ποιος είναι ο ομφάλιος λώρος που τον θρέφει και πως μπορούμε να το κόψουμε και να απαλλαγούμε μια για πάντα απ αυτόν;

Η απελευθερωμένη, απ τον φόβο, δράση του ανθρώπου είναι γενέθλιο δικαίωμα άρρηκτα συνδεδεμένο με τη θεϊκή του καταγωγή και το σεβασμό στο νόμο της Ηθικής αιτιότητας.

Μπορούμε να ζήσουμε με θάρρος και τόλμη απαλλαγμένοι απ τα πλοκάμια του φόβου ανακαλύπτοντας με ενδοσκοπική ιχνηλασία που κρύβεται το κεφάλι της Μέδουσας και με έξυπνη στρατηγική να το αποκεφαλίσουμε πριν προλάβει να μας «μαρμαρώσει».

Μέσα απ αυτή τη μελέτη θα απομυθοποιήσουμε και θα καταρρίψουμε μια προς μια όλες τις μάσκες του φόβου. Θα γνωρίσουμε τα απόκρυφα εργαλεία της πιο αρχαίας και σοφής διδασκαλίας που η χρήση τους θα μας καταστήσει άτρωτους μες τή ζωή, ενώ παράλληλα θα φωτίσει την ατραπό που οδηγεί στη Ουράνια πατρίδα και τη θέωση.

Δοκίμιο αυτοβελτίωσης, (σελίδες 304), με ανάλυση όλων των περιπτώσεων του φόβου αλλά και χρήσιμες πρακτικές για απελευθέρωση απ’ τα δεσμά του.

Διατίθεται Στην Αττική απ τον Αιώνιο Ηνίοχο και τον Πύρινο κόσμο και με αντικαταβολή στην υπόλοιπη Ελλάδα χωρίς επιπλέον έξοδα αποστολής-αντικαταβολής, απ την αρχική λιανική τιμή πώλησης μόνο απ τον εκδοτικό οίκο Argento Filo.

Παραγγελίες στο e mail info.argentofilo@gmail.com

Διαφήμιση