Αρχική Ειδήσεις Ενισχύει τα χειμερινά της δρομολόγια η RYANAIR

Ενισχύει τα χειμερινά της δρομολόγια η RYANAIR

0
Διαφήμιση

Η Ryanair η αγαπημένη αεροπορική εταιρία χαμηλότερου κόστους της Ευρώπης, γιορτάζει το νέο χειμερινό δρομολόγιο Αθήνα-Ρώμη Τσιαμπίνο. Με δύο δρομολόγια την ημέρα, η νέα αυτή σύνδεση, θα προσφέρει πάνω από 200.000 επιβάτες το πρώτο έτος των πτήσεων. Για τον χειμώνα η Ryanair έχει επίσης ξεκινήσει καθημερινή σύνδεση Βρυξέλλες Σαρλερουά και αύξησε τις συχνότητες στο Λονδίνο Στάνστεντ (διπλό καθημερινά), στη Θεσσαλονίκη (από 5 έως 6 καθημερινά δρομολόγια) και προς τα Χανιά (από 6 έως 7 εβδομαδιαία). Το χειμερινό πρόγραμμα της Ryanair στην Αθήνα το 2014 προσφέρει :

  • 2 νέες διαδρομές: Βρυξέλλες Σαρλερουά & Ρώμη Τσιαμπίνο
  • 2 δρομολόγια σε καθημερινή συχνότητα Λονδίνο Στάνστεντ
  • 6 στη Θεσσαλονίκη
  • 18 εβδομαδιαίες συχνότητες στα Χανιά
  • 8 διαδρομές στο σύνολο από Αθήνα
  • 232 πτήσεις την εβδομάδα
  • 3 αεροπλάνα βάσης
  • Και πάνω από 1,4 εκατομμύρια επιβάτες τον χρόνο στην Αθήνα

Προσφορές εισιτηρίων

Η νέα διπλή καθημερινή πτήση Ρώμη Τσιαμπίνο είναι η δεύτερη σύνδεση στην Ιταλία από την βάση της Ryanair στην Αθήνα. Η Ryanair γιορτάζει τη νέα γραμμή και την αύξηση των συχνοτήτων για Λονδίνο Στάνστεντ, Θεσσαλονίκη, Χανιά, εκδίδοντας εισιτήρια για πώληση σε αυτά τα δρομολόγια από €17.99 την διαδρομή, μεταξύ Νοεμβρίου και Φεβρουάριο 2015. Αυτά τα εισιτήρια χαμηλού ναύλου είναι διαθέσιμα για κρατήσεις μέχρι και τα μεσάνυχτα Τρίτη (4 Νοεμβρίου).

Στην Αθήνα η Chiara Ravara, της Ryanair υπεύθυνη πωλήσεων για την Ελλάδα, είπε: “Είμαστε στην ευχάριστη θέση να γιορτάσουμε την έναρξη της νέας διαδρομής Αθήνα-Ρώμη Τσιαμπίνο, η οποία θα προσφέρει πάνω από 200.000 επιβάτες το πρώτο έτος των πτήσεων, καθώς και η αύξηση των συχνοτήτων προς/από Λονδίνο Στάνστεντ, Θεσσαλονίκη και Χανιά. Το νέο δρομολόγιο ξεκίνησε με πλήρη κάλυψη των θέσεων επιβεβαιώνοντας ότι η Ryanair είναι η προτιμώμενη επιλογή για τους Έλληνες καταναλωτές και επισκέπτες.

Η νέα διπλή καθημερινή σύνδεση με Ρώμη Τσιαμπίνο ακολουθεί τη νέα διαδρομή Βρυξέλλες Σαρλερουά που ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2014. Το πλήρες Χειμερινό Πρόγραμμα αποτελείται από 8 διαδρομές συνολικά, έχοντας καθημερινά δύο δρομολόγια στο Λονδίνο Στάνστεντ, καθώς και αύξηση έξι καθημερινών δρομολογίων στην Θεσσαλονίκη, και 18 εβδομαδιαίες συχνότητες στα Χανιά. Οι πελάτες μας μπορούν να κάνουν κράτηση στην βελτιωμένη ιστοσελίδα μας, διαθέσιμη και στα Ελληνικά.

Απολαύστε δωρεάν μια μικρότερη δεύτερη χειραποσκευή , “ήσυχες πτήσεις”, μπορείτε ακόμα να χρησιμοποιήσετε τις προσωπικές ηλεκτρονικές συσκευές σας σε όλα τα στάδια της πτήσης σας, κάνοντας την Ryanair την ιδανική επιλογή για οικογένειες και φίλους. Με το πρόσφατα προωθημένο οικογενειακό και επιχειρηματικό προϊόν, η Ryanair συνεχίζει να προσφέρει όχι μόνο χαμηλές τιμές αλλά και πολλά περισσότερα και για ταξίδια αναψυχής η και τα επιχειρηματικά αντίστοιχα.

Για να γιορτάσουμε την νέα διαδρομή Αθήνα-Ρώμη Τσιαμπίνο και την αύξηση των δρομολογίων σε Λονδίνο Στάνστεντ, Θεσσαλονίκης και Χανίων προσφέρουμε θέσεις για πώληση από €17.99 για ταξίδια από τον Νοέμβριο μέχρι και τον Φεβρουάριο.

Η προσφορά είναι διαθέσιμη για κρατήσεις μέχρι Τρίτη (4 Νοεμβρίου), δεδομένου ότι αυτές οι χαμηλές τιμές θα να εξαντληθούν γρήγορα, οι πελάτες μας πρέπει να συνδεθούν στο www.ryanair.com για να μην χάσουν την ευκαιρία».

Διαφήμιση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here