Αρχική Τεχνολογία Το πρώτο Bitmore Windows tablet από την Info Quest Technologies

Το πρώτο Bitmore Windows tablet από την Info Quest Technologies

0
Διαφήμιση

Τη διάθεση του πρώτου Windows tablet Bitmore, με τετραπύρηνο επεξεργαστή Intel και οθόνη 8” τεχνολογίας IPS, ανακοίνωσε η Info Quest Technologies.

To νέο WTab 801, αποτέλεσμα της στενής στρατηγικής συνεργασίας της Info Quest Technologies και της Microsoft, είναι το πρώτο από μία σειρά Windows tablets τα οποία θα κυκλοφορήσουν προσεχώς, αποτελώντας μία εξαιρετική πρόταση για περισσότερη έμπνευση, δημιουργικότητα, παραγωγικότητα αλλά και διασκέδαση για τους καταναλωτές.

Το Bitmore WTab 801 θα ενθουσιάσει από την πρώτη στιγμή τον χρήστη, που είναι εξοικειωμένος με το περιβάλλον των Windows, καθώς η επιφάνεια εργασίας και η εμπειρία χρήσης είναι ακριβώς οι ίδιες με ενός υπολογιστή, χωρίς να απαιτείται ο παραμικρός χρόνος προσαρμογής. Μαζί με το tablet, παρέχεται εντελώς Δωρεάν για ένα έτος το Office 365 Personal, με όλες τις γνωστές εφαρμογές γραφείου, Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Access και Publisher, μετατρέποντάς το σε ένα ολοκληρωμένο κέντρο εργασίας και παραγωγικότητας, κάνοντας την ανταλλαγή αρχείων με τον υπολογιστή μία προφανή και απλή διαδικασία. Επιπλέον, παρέχονται 1TB χώρος αποθήκευσης στο One Drive ΔΩΡΕΑΝ για αποθήκευση και συγχρονισμό εγγράφων και πληροφοριών, καθώς και 60 λεπτά Skype™ world το μήνα δωρεάν για κλήσεις σε σταθερά τηλέφωνα σε 60 χώρες. Τα μοναδικά χαρακτηριστικά του WTab801 δεν σταματούν εδώ: Ενσωματώνει τον πανίσχυρο τετραπύρηνο επεξεργαστή Intel® Atom™ με ταχύτητα έως και 1.8 GHz, κορυφαία οθόνη τεχνολογίας IPS 8 ιντσών και 32GB μνήμη flash, θύρες HDMI & USB, εξασφαλίζοντας την ισχύ και τη συνδεσιμότητα που απαιτούν οι σύγχρονοι καταναλωτές, ενώ έχει υψηλή ποιότητα κατασκευής και εγγύηση αντικατάστασης από την Info Quest Technologies.

«Η στενή συνεργασία μας με τη Microsoft, μας έδωσε τη δυνατότητα να σχεδιάσουμε και να λανσάρουμε μία νέα σειρά tablets Bitmore με λειτουργικό σύστημα Windows 8.1, με καταπληκτικές δυνατότητες, αλλά και σε εξαιρετικές τιμές», δήλωσε ο κ. Θοδωρής Φράγκος, Εμπορικός Διευθυντής της Info Quest Technologies. «Τo WTab 801 που μόλις κυκλοφόρησε, σχεδιάστηκε με γνώμονα τις ανάγκες των σπουδαστών και φοιτητών, που στο ξεκίνημα της νέας ακαδημαϊκής χρονιάς, αναζητούν ένα πανίσχυρο, ποιοτικό, αλλά και οικονομικό Tablet, πολύτιμο σύντροφο για τις σπουδές, αλλά και τον ελεύθερο χρόνο τους»

«Είναι χαρά μας που συνεργαζόμαστε με μια από τις κορυφαίες Ελληνικές εταιρείες, την Info Quest Technologies, η οποία προάγει την καινοτομία και παρέχει λύσεις υψηλής τεχνολογίας», δήλωσε ο κ. Φραγκίσκος Λαμπρινός, επικεφαλής πωλήσεων Original Equipment Manufacturers (ΟΕΜ) της Microsoft Ελλάς. «Είμαστε σίγουροι πως το νέο Bitmore Windows tablet θα ανταποκριθεί με επιτυχία στις προσδοκίες και θα καλύψει τις ανάγκες κάθε χρήστη, μέσα από τις δυνατότητες που προσφέρουν τα Windows 8.1, με πλούσιες εφαρμογές και ευελιξία πλοήγησης καθιστώντας το την ιδανικότερη συσκευή για εργασία και διασκέδαση.»

To νέο Βitmore WTab801, είναι διαθέσιμο στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.you.gr, στις μεγάλες αλυσίδες τεχνολογίας και σε επιλεγμένο δίκτυο συνεργατών της Info Quest Technologies. Η προτεινόμενη λιανική τιμή του είναι €159.

Διαφήμιση