Αρχική Ειδήσεις Τι απαντά η Lamda Development για το Ελληνικό

Τι απαντά η Lamda Development για το Ελληνικό

0
Διαφήμιση

Επιφυλάσσεται όλων των δικαιωμάτων της και θα ενεργήσει σύμφωνα με το νόμο αναφέρει μεταξύ άλλων η Lamda Development σε σχέση με τις εξελίξεις στην πώληση του Ελληνικού.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Σε απάντηση σχετικού ερωτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, η «LAMDA DEVELOPMENT S.A.» (εφεξής η «Εταιρεία») ανακοινώνει στο επενδυτικό κοινό ότι ενημερώθηκε το απόγευμα της 9ης Σεπτεμβρίου 2014 από το ΤΑΙΠΕΔ ότι το Ελεγκτικό Συνέδριο (Ζ’ Κλιμάκιο – Δ’ Διακοπών) κωλύει προσωρινά την υπογραφή της σύμβασης πώλησης του 100% των μετοχών της «ΕΛΛΗΝΙΚΟ Α.Ε.».

Η Εταιρεία ενημερώθηκε επίσης από το ΤΑΙΠΕΔ ότι αυτό θα ασκήσει αίτηση ανάκλησης της απόφασης στο αρμόδιο Τμήμα του Ελεγκτικού Συνεδρίου εντός προθεσμίας δεκαπέντε ημερών, όπως ακριβώς έχει πράξει και σε όλες τις αντίστοιχες περιπτώσεις αποκρατικοποιήσεων, προκειμένου να ξεπεραστούν τα υπάρχοντα κωλύματα.

Η Εταιρεία, η οποία εξ αρχής είχε γνωστοποιήσει ότι εκκρεμούσε ο προσυμβατικός έλεγχος του Ελεγκτικού Συνεδρίου, θα μελετήσει προσεκτικά την απόφαση, επιφυλασσόμενη όλων των δικαιωμάτων της και θα ενεργήσει σύμφωνα με το νόμο, ενημερώνοντας παράλληλα αμελλητί το επενδυτικό κοινό».

Διαφήμιση