Αρχική Προγράμματα Ε.Κ.Ε. Για 13η συνεχή χρονιά και πιο ενισχυμένο το πρόγραμμα υποτροφιών της Cosmote

Για 13η συνεχή χρονιά και πιο ενισχυμένο το πρόγραμμα υποτροφιών της Cosmote

0
Διαφήμιση

Για 13η συνεχή χρονιά ο ΟΤΕ και η Cosmote στηρίζουν νέους φοιτητές να επικεντρωθούν στις σπουδές τους προσφέροντας 20 υποτροφίες ύψους 20.000 ευρώ και 30 τιμητικές διακρίσεις των 3.000 ευρώ η κάθε μία. Το πρόγραμμα αφορά πρωτοετείς φοιτητές και οι αιτήσεις θα πρέπει να υποβληθούν έως τις 20 Οκτωβρίου.

Φέτος, οι δύο εταιρείες αύξησαν τον αριθμό των τιμητικών διακρίσεων και το ποσό που αντιστοιχεί σε καθεμία από αυτές.

Το Πρόγραμμα Υποτροφιών ΟΤΕ–Cosmote 2014, απευθύνεται σε πρωτοετείς φοιτητές στην Ελλάδα που αντιμετωπίζουν οικονομικές και κοινωνικές δυσκολίες να πραγματοποιήσουν τις σπουδές τους. Βασικό κριτήριο για τη συμμετοχή υποψηφίων στο πρόγραμμα είναι να σπουδάζουν σε Ιδρύματα Πανεπιστημιακού Τομέα της Ανώτατης Εκπαίδευσης, με γενικό βαθμό πρόσβασης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση τουλάχιστον 16 και άνω.

Η υποβολή αιτήσεων γίνεται αποκλειστικά μέσω της ιστοσελίδας www.ote-cosmote-scholarships.gr, όπου οι συμμετέχοντες θα μπορούν να υποβάλλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, έως και τις 20 Οκτωβρίου 2014 και ώρα 17:00. Στην αναλυτική προκήρυξη, που είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα του προγράμματος, περιγράφονται οι όροι, οι προϋποθέσεις και τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για τη συμμετοχή στο Πρόγραμμα.

Οι Υποτροφίες υλοποιούνται από το 2002, και μέχρι σήμερα, έχουν συνολικά απονεμηθεί 146 υποτροφίες και 283 τιμητικές διακρίσεις, η αξία των οποίων υπερβαίνει τα 2,4 εκατ. ευρώ.

Πρόκειται για έναν πολύ σημαντικό θεσμό που εντάσσεται στο ευρύτερο Πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας που υλοποιούν οι δύο εταιρείες, για το οποίο περισσότερες πληροφορίες βρίσκονται στο http://www.ote-cosmote-cr2013.gr.   

Διαφήμιση