Αρχική Ειδήσεις Φθηνά εισιτήρια για το νέο δρομολόγιο Αθήνα – Βρυξέλλες από τη Ryanair

Φθηνά εισιτήρια για το νέο δρομολόγιο Αθήνα – Βρυξέλλες από τη Ryanair

0
Διαφήμιση

Η Ryanair, η αγαπημένη αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους της Ευρώπης, στις 4 Σεπτεμβρίου γιόρτασε τις πρώτες πτήσεις του νέου χειμερινού δρομολογίου Αθήνα-Βρυξέλλες Charleroi, ανακοινώνοντας παράλληλα φθηνές προσφορές εισιτηρίων.

Ειδικότερα αποδέσμευσε θέσεις προς πώληση με προσφορά από € 19,99 για ταξίδια κατά την περίοδο από τον Σεπτέμβριο έως και 18 Δεκεμβρίου, οι οποίες θα είναι διαθέσιμες για κρατήσεις έως και τα μεσάνυχτα της Δευτέρας (8ης Σεπτεμβρίου). Δεδομένου ότι αυτές οι εκπληκτικά χαμηλές τιμές θα εξαντληθούν γρήγορα, οι πελάτες θα πρέπει να συνδεθούν στο www.ryanair.com/gr για να μην χάσουν την προσφορά.

Με καθημερινή συχνότητα, η νέα σύνδεση θα παραδώσει πάνω από 100.000 επιβάτες κατά το πρώτο έτος λειτουργίας. Από σήμερα η Ryanair αυξάνει τα δρομολόγια προς Λονδίνο Stansted, δύο δρομολόγια ανά ημέρα, και για Θεσσαλονίκη, έξι δρομολόγια ανά ημέρα.

Το χειμερινό πρόγραμμα 2014 της Ryanair στην Αθήνα 2014 θα παραδώσει:

  •  2 νέες διαδρομές: Βρυξέλλες Charleroi &ΡώμηCiampino
  • 2 ημερήσιες πτήσεις προς Λονδίνο Stansted
  • 6 ημερήσιες συχνότητες στη Θεσσαλονίκη
  • 8 γραμμές Αθηνών συνολικά
  •  222 εβδομαδιαίες πτήσεις
  • Βάση με 3 αεροσκάφη
  • Πάνω από 1.4 εκ Ryanair επιβάτες τον χρόνο στην Αθήνα

Το καθημερινό δρομολόγιο Charleroi των Βρυξελλών είναι η πρώτη από τις δύο νέες χειμερινές συνδέσεις της Ryanair από τη βάση της στην Αθήνα. Η Ryanair γιορτάζει τη νέα είσοδο και την αύξηση των συχνοτήτων στο Λονδίνο Stansted και τη Θεσσαλονίκη με την απελευθέρωση θέσεων προς πώληση στα εν λόγω δρομολόγια από € 19,99 για ταξίδια μεταξύ περιόδου Σεπτεμβρίου και 18 Δεκεμβρίου. Οι εν λόγω χαμηλού κόστους ναύλοι είναι διαθέσιμες για κρατήσεις μέχρι τα μεσάνυχτα της Δευτέρας (8ής Σεπτεμβρίου).

Στην Αθήνα, η Chiara Ravara, Υπεύθυνη Πωλήσεων& Marketing της Ryanair στην Ελλάδα, δήλωσε: “Είμαστε στην ευχάριστη θέση να γιορτάσουμε την έναρξη της νέας μας διαδρομής Αθήνα-Βρυξέλλες Charleroi, η οποία θα παραδώσει πάνω από 100.000 επιβάτες για το πρώτο έτος λειτουργίας, και την αύξηση των συχνοτήτων προς / από το Λονδίνο Stansted και Θεσσαλονίκη.

Η νέα διαδρομή και τα συχνότερα δρομολόγια έχουν ξεκινήσει με πλήρη πληρότητα κρατήσεων σε πτήσεις – επιβεβαιώνοντας έτσι ότι η Ryanair είναι η προτιμώμενη επιλογή για τους Έλληνες καταναλωτές και επισκέπτες.

Το δρομολόγιο Charleroi των Βρυξελλών θα ακολουθήσει σύντομα και η νέα διπλή καθημερινή σύνδεση προς Ρώμη Ciampino από τις 26 Οκτωβρίου. Το πλήρες χειμερινό πρόγραμμα αποτελούμενο από 8 συνολικά διαδρομές, διπλασιάζει από σήμερα τις πτήσεις προς Λονδίνο Stansted, και αυξάνει σε έξι καθημερινές πτήσεις το δρομολόγιο προς Θεσσαλονίκη.

Οι πελάτες μας μπορούν να κλείνουν τα εισιτήριά τους μέσω της βελτιωμένης ιστοσελίδας μας – διαθέσιμη και στα Ελληνικά – μπορούν να απολαύσουν μία δωρεάν μικρή δεύτερη χειραποσκευή, “ ήσυχη πτήση ”, καθορισμένες θέσεις καθώς και να χρησιμοποιούν τις προσωπικές ηλεκτρονικές συσκευές τους σε όλη τη διάρκεια της πτήσης τους, καθιστώντας την Ryanair ιδανική επιλογή για οικογένειες και φίλους.

Με την πρόσφατη εκκίνηση του επιχειρηματικού προϊόντος “family and business” , η Ryanair εξακολουθεί να προσφέρει πολύ περισσότερα από απλώς χαμηλότερες τιμές, τόσο για αναψυχή όσο και για επαγγελματικούς” σκοπούς” .

Διαφήμιση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here