Αρχική Θεραπείες Τα μικρά tips για την προστασία στα μαλλιά στη θάλασσα

Τα μικρά tips για την προστασία στα μαλλιά στη θάλασσα

0
Διαφήμιση

Η αλλοίωση του χρώματος των βαμμένων ή με ανταύγειες μαλλιών, η απώλεια υγρασίας, εξαιτίας του ήλιου και της ζέστης, της θάλασσας και της πισίνας, ευθύνονται για το γεγονός ότι τα μαλλιά καταλήγουν να δείχνουν λιγότερο υγιή το καλοκαίρι απ’ ό,τι τον υπόλοιπο χρόνο.

«Η χρήση των ειδικών αντηλιακών και προϊόντων περιποίησης, σε συνθέσεις και υφές που ταιριάζουν στις ανάγκες κάθε γυναίκας, ενισχύει την άμυνά τους ενάντια στις επιθέσεις της καλοκαιρινής περιόδου, προστατεύοντας από τις γνωστές ανεπιθύμητες συνέπειες: το ξεθώριασμα του χρώματος, τις αδύναμες άκρες, την ψαλίδα, την τραχιά υφή και την έλλειψη λάμψης» τονίζει η Αθηνά-Τζάνετ Κορώση, hair stylist & color expert της Koleston Wella.

Το κατάλληλο χτένισμα, η κουπ και το ιδανικό χρώμα στα μαλλιά για το καλοκαίρι

1. Λόγω εποχής, είναι σημαντικό να βρεις μια κουπ και ένα χτένισμα τα οποία να μη χρειάζονται ιδιαίτερη προσπάθεια για να δείχνεις καλοχτενισμένη. Ζήτησε από τον κομμωτή σου να σου προτείνει κάποιο χτένισμα που να ταιριάζει στη φυσική κατάσταση των μαλλιών σου (σπαστά, σγουρά, με λίγο ή περισσότερο όγκο κ.λπ.), ώστε με τη βοήθεια των κατάλληλων προϊόντων styling, λίγο φορμάρισμα και κάποιο κομψό αξεσουάρ, τα μαλλιά σου να έχουν στυλ και να δείχνουν περιποιημένα.

2. «Όσο για το χρώμα, προτίμησε μια βαφή έναν με δύο τόνους πιο σκούρα από την απόχρωση που χρησιμοποιείς συνήθως, δεδομένου ότι το χρώμα θα ανοίξει με τον ήλιο, τη θάλασσα και το συχνό λούσιμο που επιβάλλουν οι διακοπές» τονίζει η ειδικός.

3. Το χτένισμα: «Οι αλογοουρές και τα επιμελώς ατημέλητα σινιόν είναι οι πιο ενδεδειγμένες επιλογές για τις ζεστές ημέρες του καλοκαιριού» εξηγεί ο Τeddy Charles, ειδικός για μαλλιά με πλούσιο όγκο στο Παρίσι.

Διαφήμιση