Αρχική Ειδήσεις Μουσική βόλτα στη Γέφυρα… 10 αυγουστιάτικα φεγγάρια «μετά»

Μουσική βόλτα στη Γέφυρα… 10 αυγουστιάτικα φεγγάρια «μετά»

0
Διαφήμιση

Κάποιοι διατηρούν την ανάμνηση του βραδινού περπατήματος 40.000 πολιτών πάνω στο κατάστρωμά της Γέφυρας, λίγες μέρες πριν τα εγκαίνιά της. Το ίδιο απόγευμα είχε περάσει η ολυμπιακή φλόγα των αγώνων της Αθήνας.

Κάποιοι άλλοι διατηρούν αναμνήσεις από λιγότερο μαζικά ή και εντελώς ιδιωτικά τους περάσματα, με ή χωρίς πανσέληνο.

Όλοι δικαιούμαστε μοναδικές, ξεχωριστές αναμνήσεις από έναν ελληνικό Αύγουστο και όλοι δικαιούμαστε να σηκώσουμε τα μάτια ψηλά για να αντικρίσουν το φεγγάρι ολόγιομο.

Σε αυτό το πνεύμα, η ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. οργανώνει μια μουσική «Βόλτα στο Φεγγάρι» την Κυριακή 10 Αυγούστου, στον δυτικό πεζόδρομο της Γέφυρας «Χαρίλαος Τρικούπης».

Από τις 8:30μμ -στον πεζόδρομο της Γέφυρας που «βλέπει» την Πάτρα- θα παραταχθούν πολλά και διαφορετικά μουσικά σχήματα (μπάντες, ορχήστρες, κομπανίες) με εξαιρετικούς μουσικούς από το ερασιτεχνικό δυναμικό της περιοχής, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν με χαρά στο κάλεσμα των ανθρώπων της Γέφυρας.

Θα παίζουν και θα τραγουδούν, ντύνοντας με ρεφραίν τις μελωδίες και με κέφι τις στιγμές, πριν αυτές μετατραπούν σε αναμνήσεις από τη Ζεύξη. Δέκα καλοκαίρια, δέκα Αυγούστους και δέκα πανσελήνους… «μετά».

Διαφήμιση