Αρχική Ειδήσεις Gtouch: Το πρώτο διαδραστικό ηλεκτρονικό περιοδικό από τον ΓΕΡΜΑΝΟ

Gtouch: Το πρώτο διαδραστικό ηλεκτρονικό περιοδικό από τον ΓΕΡΜΑΝΟ

0
Διαφήμιση

Το Gtouch, το πρώτο διαδραστικό ηλεκτρονικό περιοδικό τεχνολογίας, που προσφέρει αποκλειστικά ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ, αλλάζει τον τρόπο ενημέρωσης του κοινού. Κατεβάζοντας εντελώς δωρεάν στο Tablet τους το συναρπαστικό Gtouch οι χρήστες μπορούν να ενημερωθούν για τα νέα προϊόντα τεχνολογίας μέσα από 3D στοιχεία, photogalleries, videos, ήχο και διαδραστικό περιεχόμενο.

Το 3ο τεύχος του Gtouch είναι ήδη διαθέσιμο σε tablets με λειτουργικό Android καιi OS, προσφέροντας μία μοναδική εμπειρία ενημέρωσης. Κατεβάζοντας το Gtouch, οι χρήστες μπορούν να «αγγίξουν» τα πιο προηγμέναSmartphones, να ανακαλύψουν τη μεγάλη ποικιλία Tabletsπου διαθέτουν τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ, να μάθουν τα πάντα για τα καλύτερα laptops, να γνωρίσουν τα δημοφιλέστερα αξεσουάρ.

Μπορούν να «παίξουν» με τις εικόνες που αποκαλύπτουν περισσότερες πληροφορίες μέσα απόpopupκείμενα,να υπογραμμίσουν αυτό που θέλουν και να κρατήσουν σημειώσεις με ένα απλό άγγιγμα στο κείμενο. Επίσης, οι χρήστες μπορούν να μοιραστούν με τους φίλους τους το περιεχόμενο που τους ενδιαφέρει μέσω Facebook, Twitter ή email. Η τεχνολογία γίνεται πιο εύκολη και διασκεδαστική από ποτέ.

H νέα εμπειρία ανάγνωσης που προσφέρει το Gtouchκαι ο υψηλός βαθμός διάδρασης με το χρήστη, οδήγησαν στη διάκριση του περιοδικού στα φετινά Digita Media Awards, όπου έλαβε το Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία «Best Tablet Edition / Custom Publishing». Περισσότερες πληροφορίες στο www.germanos.gr

Διαφήμιση