Αρχική Ειδήσεις Το COSMOTEBooks.gr παρουσίασε την πρώτη εικονική βιβλιοθήκη

Το COSMOTEBooks.gr παρουσίασε την πρώτη εικονική βιβλιοθήκη

0
Διαφήμιση

Το COSMOTEBooks.gr, το μεγαλύτερο online βιβλιοπωλείο στην Ελλάδα με περισσότερα από 1.000.000 έντυπα βιβλία και eBooks, παρουσίασε την πρώτη εικονική βιβλιοθήκη στο μετρό του Συντάγματος, με στόχονα φέρει το κοινό ακόμη πιο κοντά στο βιβλίο, με την αξιοποίηση νέων τεχνολογιών.

Από τις 23 έως τις 29 Ιουνίου, οι ενδιαφερόμενοι μπορούσαν να επιλέξουν ανάμεσα σε τριάντα τίτλους αγαπημένων συγγραφέων,που βρίσκονταν στην εικονική βιβλιοθήκη του COSMOTEBooks.gr,και όχι μόνο.Με τρεις μόνο κινήσεις μπορούσαν να αποκτήσουν το βιβλίο της αρεσκείας τους με την εφαρμογή CosmoteΒooksFastbuy για Smartphones, η οποία συνδυάσθηκε αποτελεσματικά με την τεχνολογία των QRCodes.

Συγγραφείς βρέθηκαν ανάμεσα στους επισκέπτες της εικονικής βιβλιοθήκης,που εντυπωσιάστηκαν με τον πρωτότυπο χαρακτήρα της ενέργειας. Μετά το μετρό του Συντάγματος η εικονική βιβλιοθήκη θα βρεθεί και σε άλλα κεντρικά σημεία της Αττικής.

Επιπλέον, το COSMOTEBooks.grδίνει τη δυνατότητα στο κοινό να επιλέξει αποστολή σε διεύθυνση της επιλογής του ή να παραλάβει από τα καταστήματα COSMOTE, OTE, ΓΕΡΜΑΝΟΣ.

Την ευκολία στην πρόσβαση στη γνώση και στην ψυχαγωγία αντικατοπτρίζει και το βασικό μήνυμα της επικοινωνίας του COSMOTEBooks.gr «Μία διαδρομή πάνω από 1.000.000 ταξίδια. COSMOTEBooks.gr,μια σελίδα πάνω από 1.000.000 βιβλία», όπου με ένα click μπορεί κανείς να αποκτήσει πιο γρήγορα από ποτέ τα αναγνώσματα που θα τον ταξιδέψουν σε νέες εμπειρίες.

Διαβάστε επίσης:  U.E.M.S.: Μετά από 11 χρόνια οι Ευρωπαίοι γιατροί συνεδριάζουν στην Αθήνα
Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθρο«Διάβασαν» τη γλώσσα των στενότερων συγγενών μας, των χιμπατζήδων
Επόμενο άρθροΠέρασε από την Επιτροπή Παραγωγής της Βουλής το ν/σ για τη «μικρή ΔΕΗ»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ