Αρχική Ειδήσεις Σύγχρονο Ελληνικό Design: Πάθος για Δημιουργία

Σύγχρονο Ελληνικό Design: Πάθος για Δημιουργία

0
Διαφήμιση

Η KommigraphicsDesignStudio είναι ένα βραβευμένο Γραφείο Οπτικής Επικοινωνίας, με έδρα στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας και με συνεργασίες ανά την Ελλάδα, αλλά και εκτός ελληνικών συνόρων (Γερμανία, Ιταλία, Ολλανδία, Νορβηγία, Αμερική, Ασία – www.kommigraphics.com/gr/#!selectedwork).

Η ομάδα της αποτελείται από νέους, αλλά έμπειρους και εξειδικευμένους ανθρώπους, με όραμα, που αναζητούν, ανακαλύπτουν και εφαρμόζουν νέες μεθόδους, προκειμένου να εκφράσουν το πάθος τους για δημιουργία, αλλά και για το σύγχρονο design.

Ειδικεύεται στο σχεδιασμό ή στον επανασχεδιασμό και στην προβολή της εταιρικής εικόνας προϊόντων και υπηρεσιών (branding), καθώς και στις ψηφιακές και έντυπες εφαρμογές σε συνδυασμό με στρατηγικό marketing, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα αγορών.

Ξεχωρίζει χάρη στην αισθητική και στην τεχνογνωσία της έμπειρης ομάδα της, ενώ γνωρίζει καλά ότι ο σωστός σχεδιασμός για να είναι λειτουργικός και επιτυχημένος θα πρέπει να αποδίδει τα κατάλληλα επικοινωνιακά μηνύματα.

Γι αυτούς τους λόγους -και όχι μόνο- έχει ήδη βραβευτεί με Χρυσό Ερμή (2013-14), Βραβείο EBΓΕ (2014) και Έπαινους EBΓΕ (2014 & 2011), ενώ έχει διακριθεί και σε πολλούς άλλους διαγωνισμούς όπως οι: NationalPackaging & LabelDesignAwards 2012, EuropeanDesignAwards 2012 (Finalist), TheWorldwideLogoDesignAnnualAwards (AwardWinner 2010), Awwwards, CSSWinner, CSSDesignAwards κ.ά (www.kommigraphics.com/gr/achievements). Διακρίσεις, που της έχουν χαρίσει και πολλές δημοσιεύσεις ανά τον κόσμο, τόσο στα έντυπα όσο και στα ηλεκτρονικά Μ.Μ.Ε.

Η καινούρια ιστοσελίδα και τα νέα γραφεία

Στην ΚοmmigraphicsDesignStudio πιστεύουν στη δημιουργική ανανέωση και στη συνεχή εξέλιξη και το αποδεικνύουν μέσα από το ολοκαίνουριο website τους, τα νέα γραφεία, τη διεύρυνση της ομάδας, αλλά και τον εμπλουτισμό των δραστηριοτήτων τους.

Επενδύουν στη διαρκή ενημέρωση και έρευνα σχετικά με τις νέες τεχνολογίες και τάσεις, στον πειραματισμό, στην ανταλλαγή γνώσεων και πληροφοριών, έτσι ώστε κάθε φορά να προσφέρουν αποτελέσματα που ξεχωρίζουν, επιτυχημένα, διαχρονικά, λειτουργικά και πάντα με καλλιτεχνική υπόσταση.

Το ολοκαίνουριο website της (www.kommigraphics.com) σχεδιάστηκε έτσι ώστε να αποπνέει τη δημιουργικότητα, αλλά και τον αληθινό χαρακτήρα του γραφείου. Είναι καινοτόμο και παράλληλα διαχρονικό, διαδραστικό και ενδεικτικό του ξεχωριστού webdesign που μπορούν να προσφέρουν.

Προβάλλει εύκολα και γρήγορα ουσιαστικό περιεχόμενο (κείμενο, φωτογραφικό υλικό & video). Χαρακτηρίζεται από εύκολη και φιλική πλοήγηση. Ακολουθεί τις τάσεις του σύγχρονου webdesign, αλλά και τις πιο πρωτοποριακές τεχνολογικά, καθώς είναι συμβατό με όλες τις αναλύσεις οθονών, smartphones και tablets (responsive).

Η γειτονιά του Ψυρρή επιλέχθηκε ως η νέα έδρα της K.D.S. γιατί είναι μία γειτονιά που έχει πολλές ιστορίες να διηγηθεί, μέσα από την αρχιτεκτονική συνύπαρξη παλαιών και σύγχρονων κτισμάτων, αλλά και τη δράση κινημάτων και πρωτοβουλιών.

Είναι νοτισμένη με την αύρα της χειρωνακτικής δημιουργίας, πυρήνας καλλιτεχνικών δράσεων μέχρι και σήμερα, ένας ζωντανός “καμβάς” ανοιχτός στα μηνύματα των σύγχρονων καλλιτεχνών του δρόμου. Μία αστική κυψέλη, που το προφίλ της ταιριάζει απόλυτα στην ομάδα του δημιουργικού γραφείου, αποτελώντας καθημερινή πηγή έμπνευσης.

Διαφήμιση