Αρχική Ειδήσεις Νέα συνεργασία της ΚΑΥΚΑΣ με τη Würth Hellas A.E.

Νέα συνεργασία της ΚΑΥΚΑΣ με τη Würth Hellas A.E.

0
Διαφήμιση

Η ΚΑΥΚΑΣ οδηγείται σε νέες στρατηγικές συνεργασίες, προκειμένου να καλύψει τις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες των πελατών της και διευρύνει την γκάμα των προϊόντων της στον τομέα των εργαλείων, ξεκινώντας νέα συνεργασία με την εταιρεία Würth Hellas A.E.

 

Η εταιρεία ΚΑΥΚΑΣ πιστή στο όραμά της για υποστήριξη καινοτόμων λύσεων και ακολουθώντας τις σύγχρονες τεχνολογικές εξελίξεις, με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την πολυεθνική εταιρεία υλικών συναρμολόγησης και στερέωσης Würth. Η Würth Hellas A.E. απασχολεί σήμερα σε ολόκληρη την Ελλάδα περισσότερους από 210 εργαζομένους και σε παγκόσμιο επίπεδο ο Όμιλος Würth αποτελείται από 400 θυγατρικές εταιρείες, σημειώνοντας κύκλο εργασιών ύψους 9,75 δις ευρώ.

Με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της, η ΚΑΥΚΑΣ οδηγείται σε στρατηγικές συνεργασίες οι οποίες θέτουν υψηλά πρότυπα και ικανοποιούν τις πιο απαιτητικές ανάγκες. Το Δίκτυο καταστημάτων της εταιρείας, με το άριστα τεχνικά καταρτισμένο προσωπικό του και με την πολυετή εμπειρία του, μπορεί να προσφέρει τις πιο αξιόπιστες λύσεις στην καλύτερη σχέση ποιότητας – τιμής σε όλο το εύρος των λύσεων και ηλεκτρολογικών εφαρμογών.

 

Η Β. ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε. είναι η κορυφαία σε πωλήσεις ελληνική εταιρεία στον χώρο του ηλεκτρολογικού υλικού και φωτισμού με πωλήσεις 86 εκατομμύρια ευρώ το 2013.


Διαφήμιση