Αρχική Ειδήσεις Μ. Τσαμάζ: Άλλη μία διάκριση για την COSMOTE

Μ. Τσαμάζ: Άλλη μία διάκριση για την COSMOTE

0

Το βραβείο «Επώνυμου Προϊόντος»απέσπασε ηCOSMOTE, η εταιρεία που έχει ξεχωρίσει στην Ελληνική αγορά για την πελατοκεντρική της φιλοσοφία, στα Βραβεία Ε.Β.Ε.Α. 2014, που αποτελούν θεσμό για τις επιχειρήσεις και τους επιχειρηματίες που ξεχωρίζουν για την πορεία τους.

Το βραβείο παρέλαβε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΟΤΕ, κ. Μιχάλης Τσαμάζ, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 23 Ιουνίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, παρουσία του Υπουργού Ανάπτυξης, κ. Ν.Δένδια, του Προέδρου του Ε.Β.Ε.Α., κ. Κ. Μίχαλου και πλήθους εκπροσώπων της επιχειρηματικής ζωής της χώρας.

Κατά την παραλαβή του βραβείου ο κ. Τσαμάζ δήλωσε: «Οι λόγοι της επιτυχίας μας είναι τρεις: Πρώτον, το πάθος, η πίστη και η δέσμευση των εργαζομένων και της διοίκησης στη βελτίωση της εμπειρίας του πελάτη. Δεύτερον, η έμπρακτη εμπιστοσύνη των μετόχων, η οποία μας επιτρέπει να υλοποιήσουμε επενδύσεις για τη βελτίωση της εμπειρίας του πελάτη. Και τρίτον, η εμπιστοσύνη που μας δείχνουν καθημερινά οι ίδιοι οι πελάτες μας.Η διάκριση αυτή επιβραβεύει τη στρατηγική που εφαρμόζουμε, μέσα σε αντίξοες συνθήκες και έντονο ανταγωνισμό.»

Η COSMOTE βάζει τον πελάτη στο επίκεντρο κάθε δραστηριότητας, παρέχοντας προϊόντα και υπηρεσίες που καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες του και επενδύοντας στη συνεχή αναβάθμιση του τηλεπικοινωνιακού της δικτύου, ενώ είναι πάντα δίπλα του, μέσα από το βραβευμένο Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών, αλλά και το εκτεταμένο δίκτυο καταστημάτων.

Διαφήμιση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here