Αρχική Ειδήσεις Επιστολή Μανιάτη στους φορείς για το Νέο Ρυθμιστικό Σχέδιο Θεσσαλονίκης

Επιστολή Μανιάτη στους φορείς για το Νέο Ρυθμιστικό Σχέδιο Θεσσαλονίκης

0
Διαφήμιση

Τις απόψεις τους για το σχέδιο νόμου που αφορά στο Νέο Ρυθμιστικό Σχέδιο Θεσσαλονίκης ζητά ο Υπουργός ΠΕΚΑ, Γιάννης Μανιάτης, με επιστολή του προς τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα, τον Πρόεδρο Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας, Σίμο Δανιηλίδη, και τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, μετά την ολοκλήρωση της συζήτησης του νομοσχεδίου στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου και την επικείμενη υποβολή του στο Β’ Θερινό Τμήμα της Βουλής για ψήφιση.

Ο Γιάννης Μανιάτης απέστειλε συνημμένα το τελικό κείμενο του νομοσχεδίου, όπως διαμορφώθηκε μετά τις παρατηρήσεις φορέων και Βουλευτών, σημαντικό μέρος των οποίων ενσωματώθηκε στο κείμενο, ζητώντας από τους φορείς να καταθέσουν γραπτώς τις τελικές θέσεις τους, είτε για την περαιτέρω βελτίωσή του κατά τη συζήτηση στο Β’ Θερινό Τμήμα της Βουλής, είτε για την απόσυρση και επικαιροποίησή του με σκοπό την εκ νέου κατάθεσή του στη Βουλή.

Συνημμένα το απόσπασμα των πρακτικών της 4ης συνεδρίασης της Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου (Β΄ Ανάγνωση) στις 3-7-2014. Η τελική μορφή του Νομοσχεδίου βρίσκεται στην ιστοσελίδα της Βουλής:

http://www.hellenicparliament.gr/UserFiles/7b24652e-78eb-4807-9d68-e9a5d4576eff/n-ryath-prak-olo.pdf

Διαφήμιση