Αρχική Προστασία - Αναπλάσεις Ελέφαντας ελευθερώνεται μετά από 50 χρόνια σκλαβιάς

Ελέφαντας ελευθερώνεται μετά από 50 χρόνια σκλαβιάς

0

Πέρασε αλυσοδεμένος και κακοποιημένος μισό αιώνα, όμως ο Ρατζού από την Ινδία απελευθερώθηκε από μια φιλανθρωπική οργάνωση. Ο ελέφαντας δάκρυσε από χαρά και ανακούφιση όταν τον ελευθέρωσαν, όπως μεταδίδει η Daily Mail, με τις εικόνες να κάνουν το γύρο του κόσμου.

Ο άτυχος ελέφαντας είχε κακοποιηθεί και ξυλοκοπηθεί πολλές φορές, με τον ιδιοκτήτη του να τον κρατάει επί 50 χρόνια αλυσοδεμένο, με τα πόδια του να αιμορραγούν από τα δεσμά.

Ο ιδιοκτήτης του τον είχε ως «αξιοθέατο», για να βγάζει μερικά χρήματα, ενώ ο Ρατζού τρεφόταν με ό,τι του έδιναν οι τουρίστες για να επιβιώνει, καθώς το αφεντικό του, του έδινε πλαστικό και χαρτί, ως φαγητό.

Η φιλανθρωπική ομάδα Wildlife SOS, με έδρα το Λονδίνο, παρενέβη για να σώσει το ζώο και να σπάσει τα δεσμά του, σε συνεργασία με μία ομάδα κτηνιάτρων, υπαλλήλους του δασαρχείου και τις αστυνομικές Αρχές, σε μια μεταμεσονύχτια επιχείρηση.

Μέλος της οργάνωσης χαρακτήρισε πράξη ανυπόφορης βαρβαρότητας την ενέργεια του ιδιοκτήτη, να κρατά επί 50 χρόνια αλυσοδεμένο τον ελέφαντα, ενώ επεσήμανε ότι τα μεγάλα αυτά ζώα είναι εξαιρετικά ευφυή, με αποτέλεσμα ο Ρατζού να έχει αντίληψη και των βασανιστηρίων που υπέστη, αλλά και της απελευθέρωσής του, γι’ αυτό και δάκρυσε από χαρά.

Διαφήμιση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here