Αρχική Ειδήσεις Διακοπές ρεύματος μιας ώρας ανακοίνωσε ο διαχειριστής του Δικτύου

Διακοπές ρεύματος μιας ώρας ανακοίνωσε ο διαχειριστής του Δικτύου

0
Διαφήμιση

Πρόγραμμα περικοπών στην ηλεκτροδότηση διάρκειας μίας ώρας ανά περιοχή ανακοίνωσε ο Διαχειριστής του Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας σε Αττική, Θεσσαλονίκη, Μακεδονία – Θράκη, Κεντρική Ελλάδα και Πελοπόννησο.

Οι διακοπές θα γίνουν από τις 11 το πρωί ως τις 2 το μεσημέρι και οφείλονται στην διακοπή λειτουργίας 13 μονάδων ηλεκτροπαραγωγής της ΔΕΗ από το πρωί, λόγω της απεργίας της ΓΕΝΟΠ. Στους πίνακες του ΔΕΔΔΗΕ δεν περιλαμβάνονται οι πόλεις της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.

Ο ΔΕΔΔΗΕ σημειώνει ότι τα προγράμματα περικοπών είναι ενδεικτικά και ενδέχεται να μεταβληθούν τόσο ως προς τη διάρκεια όσο και ως προς τις γεωγραφικές περιοχές που αφορούν, εφόσον μεσολαβήσουν αστάθμητοι παράγοντες που θα επηρεάσουν τη σταθερότητα του ηλεκτρικού συστήματος της χώρας (π.χ. αιφνίδια βλάβη ή στάση μονάδας).

Οι καταναλωτές μπορούν να ενημερώνονται και από την ειδική τηλεφωνική γραμμή του ΔΕΔΔΗΕ 210-6241860, η οποία λειτουργεί όλο το 24ωρο.

Σύμφωνα με πηγές της ΔΕΗ, τα περισσότερα υποκαταστήματα της επιχείρησης λειτουργούν κανονικά, παρά την απεργία.

Η ΓΕΝΟΠ προγραμματίζει επίσης συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τα κεντρικά γραφεία της επιχείρησης, στην οδό Χαλκοκονδύλη, στις 7 το απόγευμα.

Διαφήμιση